Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2521655 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #12670 : 15 Şubat 2012, 21:53:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar bu lerzan hanım çok şanslı biri maşallah allah şansını daim etsin.nereye baksam her yerde kazananlar listesinde onun adını görüyorum.
bugün açıklananlardan birtek gold da ve metro da varım sanırım kaçırdığım sonuçlar mı var yoksa:)
Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin inş.
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı enesdmn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12671 : 15 Şubat 2012, 22:02:43 »
hiç bir şey kazanamıyorum ya.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #12672 : 15 Şubat 2012, 22:07:34 »
kare çok geçmiş olsun canım .rabbim acil şifalar versin .

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #12673 : 16 Şubat 2012, 00:35:49 »

iyi dileklerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. kitapkolikin dediği gibi olur umarım, çok iyi geldi tecrübe dolu yazdıklarınız.
bugün oğluma resim yaptırdım çok mutlu oldu. arçelikten aradılar robotu biran önce gönderin dedim, evde yarın robot gelicek heyecanı var çocuklarda. ben de olayı düşünmemeye çalışıyorum inşaallah dönerim normale. herkes kazandıklarını sağlıkla kullansın. bu bölüm bu forumun en sevdiğim konusu her zaman böyle dolu dolu olsun...
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12674 : 16 Şubat 2012, 00:40:15 »

iyi dileklerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. kitapkolikin dediği gibi olur umarım, çok iyi geldi tecrübe dolu yazdıklarınız.
bugün oğluma resim yaptırdım çok mutlu oldu. arçelikten aradılar robotu biran önce gönderin dedim, evde yarın robot gelicek heyecanı var çocuklarda. ben de olayı düşünmemeye çalışıyorum inşaallah dönerim normale. herkes kazandıklarını sağlıkla kullansın. bu bölüm bu forumun en sevdiğim konusu her zaman böyle dolu dolu olsun...

bugün sana özelden yazacaktım elim varmadı hatırlatmamak için,ama merak ettim son durum nedir diye bilgi almak istedim. iyileşme var değilmi. çocukların kaş yaşında ikiside erkek mi :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #12675 : 16 Şubat 2012, 01:57:32 »

bugün sana özelden yazacaktım elim varmadı hatırlatmamak için,ama merak ettim son durum nedir diye bilgi almak istedim. iyileşme var değilmi. çocukların kaş yaşında ikiside erkek mi :)

sağolasın eyefive düşünmen yeter. şu an durumu stabil. öyle dedikleri gibi parmağı kaybetme durumu olmadı çok şükür. antibiyotik içiyor. ilk 2 gün pansuman yapılmayacakmış, sargısı değişti çok korktu, anne yüzümü kapat dedi. ara ara sorular soruyor; anne sinir ne demek,  parmağım ne zaman düzelecek gibi. anne dokuz parmağım kaldı benim diyince çok kötü oldum ona parmağının sargılı bir bebek olduğunu ve ona çok iyi bakması gerektiğini anlattım. artık onu uyutuyor, şefkat ediyor ve dua ediyor. bastırmadan ve yamuk yumuk da olsa resim yaptığı için çok mutlu oldu. dün hiçbişey istemedi ama bugün ona gösterilen özel ilgiden çok memnun. ziyarete gelenlerden ve telefonlardan dolayı bütün dünyanın ondan söz ettiğini sanıyormuş öyle dedi. bir de benden söz aldı taşınana kadar kapıya bakmayacakmışız, kafamızı çevirip çıkıyoruz apartmandan. işte böyle forum abisi, tedavi olduktan sonra daha çok psikolojik etkisi kaldı üzerimizde. evet 5 ve 7 yaşında iki oğlum var
hayatta hep...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12676 : 16 Şubat 2012, 02:09:30 »
@kare canım benim ya sonsuz kere maşallah.göze nazara gelmişiniz. fakire sadaka felan ver.çocuk sevindir,aç doyur birşeyler yap.kalksın çocuğun ve sizin üzerinizdeki şer. söylediği kelimelerden anladığım kadarıyla cümleleri fantastik ve hayal gücü fazla kendime benzettim  ;D

ara bir güncel haberlerini ver lütfen.aklım kalmasın merak ediyorum.çok geçmiş olsun.dua et bol bol onada öğret oda etsin  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #12677 : 16 Şubat 2012, 02:29:17 »
@kare canım benim ya sonsuz kere maşallah.göze nazara gelmişiniz. fakire sadaka felan ver.çocuk sevindir,aç doyur birşeyler yap.kalksın çocuğun ve sizin üzerinizdeki şer. söylediği kelimelerden anladığım kadarıyla cümleleri fantastik ve hayal gücü fazla kendime benzettim  ;D

ara bir güncel haberlerini ver lütfen.aklım kalmasın merak ediyorum.çok geçmiş olsun.dua et bol bol onada öğret oda etsin  :)

eşim kurban kestirecek inşaallah. şimdiki çocuklar hep böyle, şaşırtıyorlar bizi yaptıklarıyla. eşimle onların bu yönlerinin ömür boyu olumlu ilerlemesini istiyoruz inşaallah hep bunu söylüyoruz onlara. kendine benzetebilirsin; efendi, kendine güvenen zeki üretici özelliğini benzetsen ne güzel olur. sağolasın tekrardan konuşuruz inşaallah
hayatta hep...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #12678 : 16 Şubat 2012, 03:25:27 »
arkadaşlar bu lerzan hanım çok şanslı biri maşallah allah şansını daim etsin.nereye baksam her yerde kazananlar listesinde onun adını görüyorum.
valla Lerzan'a en son bunu söylediklerinde kızın üzerindeki tılsım kalktı kazanamaz oldu kuzucuk .. İnş bi notebook kazanırdı seviniriz Lerzanımla birlikte ikimzinde en çok istediği şey :D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #12679 : 16 Şubat 2012, 03:32:10 »
valla Lerzan'a en son bunu söylediklerinde kızın üzerindeki tılsım kalktı kazanamaz oldu kuzucuk .. İnş bi notebook kazanırdı seviniriz Lerzanımla birlikte ikimzinde en çok istediği şey :D
evet yaa aynen öyle olmuştu  dimi canımcım
bu güzel dileklerine hepimiz adına Amin diyorum inş.  :-*
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.