Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2913256 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #12600 : 15 Şubat 2012, 01:05:04 »
sağolun arkadaşlar.
haklısın madımak ben bile bugün hastanelerde yaşadıklarıma inanamıyorum. zaten anne baba olarak korkmuşuz telaşlanmışız; parmağı kurtarırsak şükredin, dikeriz ama parmakta bir sorun olursa yapıcak bişey yok diyen ruhsuz doktorlar. plastik cerrahlarımız şu saate kadar çalışıyor diyen hastaneler. Allah düşürmesin canlarımızı korusun hakkaten
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #12601 : 15 Şubat 2012, 01:08:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kare, cok uzuldm  oglunuzun ve sizin yasadiklarina. bizim ulkemizde en ucuz sey insan zaten. sen sacinin teline kiyamadigin cogunun parmagi icin hesap yapiyorlar demek. bende cok korkuyorum bu tür kazalardan. allahim korusun tüm cocuklari...

sağol canım benim. oğlum çok sakardır. yıllardır her kapı açıldığında abisi kapatır da bir gün parmağını kıstırır diye korkar ve uyarırdım hep. aklımıza gelen başımıza gelmesin inşaallah..
hayatta hep...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #12602 : 15 Şubat 2012, 01:12:37 »
benimkilerde kapatiyorlar kapiyi birbirlerine simdiden. esim onlem amacli biseyler yapti ama cocuklar akla gelmeyecek islere imza atabiliyo ummadigin anda.
 allahim korumus insallah cabucak eski haline döner.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #12603 : 15 Şubat 2012, 01:13:03 »
Büyük geçmiş olsun kare.Çok üzüldüm..

Benim de başımdam böyle üzücü bir olay geçmişti.
5 yaşlarında falandım komşumuzun kızı serçe parmağı kapının menteşe olan bölümüne koymuş, bizim arkadaşta kapıyı çekmişti.Olay bundan 30 sene önce oluyor o zaman bile sorunsuz şekilde parmağı sağlığına kavuşmuştu.
Annesi arkadaşımla bana "ya sen ya da sen evleneceksin  benim kızımla" diye takılırdı ...

Üzülme çocuklar çabuk iyileşirler...

Allah beterinden saklasın..
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12604 : 15 Şubat 2012, 01:15:53 »
çok geçmiş olsun kare çok üzüldüm benzer bir acı olayda ben yasamıştım ömrümün yarısı gitti desem yeri 2 kez ameliyat olmuştu oglum kardesi 5 aylık bebekti  üstelik   
Acil şifalar dilerim.   :'(  çok üzüldüm inş çabucak iyileşir yavrunuz 

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #12605 : 15 Şubat 2012, 01:20:41 »
çok geçmiş olsun kare çok üzüldüm benzer bir acı olayda ben yasamıştım ömrümün yarısı gitti desem yeri 2 kez ameliyat olmuştu oglum kardesi 5 aylık bebekti  üstelik   
Acil şifalar dilerim.   :'(  çok üzüldüm inş çabucak iyileşir yavrunuz 

Büyük geçmiş olsun kare.Çok üzüldüm..

Benim de başımdam böyle üzücü bir olay geçmişti.
5 yaşlarında falandım komşumuzun kızı serçe parmağı kapının menteşe olan bölümüne koymuş, bizim arkadaşta kapıyı çekmişti.Olay bundan 30 sene önce oluyor o zaman bile sorunsuz şekilde parmağı sağlığına kavuşmuştu.
Annesi arkadaşımla bana "ya sen ya da sen evleneceksin  benim kızımla" diye takılırdı ...

Üzülme çocuklar çabuk iyileşirler...

Allah beterinden saklasın..

sağolun arkadaşlar. böyle şeyler düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama evlada kıyamıyor insan gerçekten. benim de teselli edebileceğim iyi hatırası kalır inşaallah
hayatta hep...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12606 : 15 Şubat 2012, 01:23:15 »
kare yeni gördüm ya içim acıdı.inşallah sağlığına kavuşur evladın amin.mutlu ve sevindirici haberlerini bekliyorum.çok geçmiş olsun.inan çokşey yazmak içimden geliyor ama moralim bozuldu tansiyonum düştü pc başında okuyunca. senide uzun yazarak üzmek aklına getirmek istemiyorum.dahada iyi haberlerini bekliyorum.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12607 : 15 Şubat 2012, 01:30:46 »
arkadaşlar bugün çok kötü bir gün geçirdim Allah kimsenin başına vermesin
küçük oğlum abisiyle yarış yaparken apartman kapısının camla çerçeve arasına parmağını sıkıştırdı ve kopacak derece kesildi. acile götürdük ameliyata alınması lazım dediler ama koskoca anadolu yakasında 3 özel hastane dolaşmamıza rağmen bir plastik cerrah bulamadık. hatta hisar hospitaliumdakiler kesinlikle dikiş değil ameliyat olmalı yoksa sürekli parmak ağrısı çeker dediler ve 6 milyar olur pazarlık yapalım dediler. eğer fiyat netleşirse cerrahlarını hastaneye çağıracaklarını söylediler. eleman oturup hesap makinesini alıp hesap yapmaya başlayınca tepem attı ve sinirlendim, burası kasap mı ne biçim şey hesap makinesiyle hesap yapmak. bu çocuğun sağlık durumu bu kadar ciddiyse baştan oturup para konuşulmaz dedim ve eşime itiraz ettim devlet kurumlarında tecrübe var hiç değilse, oğlumun bir et parçasıymış gibi üzerinden para hesabı yapılması olacak şey değil dedim

nitekim en son bizi kartal devlet hastanesine gönderdiler ve orda cerrah sinirlerin paralel kesilmesinden dolayı dikilemeyeceğini, dikilse bile düzelmeyeceğini söylediler. ama endişe edilecek birşey olmadığını sadece parmak ucunda his kaybı olacağını söylediler. film felan çektiler kırık olmaması iyi bişey dediler ve dikiş attılar. oğlum 5 yaşında ve sürekli anne ben resim yapmayı çok seviyorum tekrar resim yapamıycam, çok özür dilerim anne hiç benim başıma böyle şeyler gelmez sanıyordum diye diye ağladı. akşam uyumak istemedi hala parmağının koptuğunu ve kalem tutamayacağını düşünüyor. ben de çok kötüyüm, şu an oyalanmaya çalışıyorum ama olayın olduğu an gözümün önünden gitmiyor. o parmak ya kopsaydı diye düşnümeden edemiyorum. evet sağlık olarak çok güzel bir çağdayız ama bu zamanda bile Allah korusun tamamen kopsaydı saatlerce çocuğumun parmağını dikecek plastik cerrah bulamayacaktık düşüncesi içimi yiyip bitiriyor, elim ayağım bşalıyor. bu güzel günde hepiniz çok güzel şeyler kazanmışsınız pat diye geldim yazdım kusura bakmayın. tutamadım bu saatte ben de içimi döküp rahatlamak istedim. umarım bu durumu atlatırız, aklımızdan atmak, tekrar yaşamayalım istiyorum. uyumadan önce parmağında morarma var mı diye kontorl ettim, sabah tekrar bakıcam. durum böyle stabil olursa atlatırız inşaallah tabi aklımızdan da silebilirsek...
Çok geçmiş olsun üzüntü ve sıkıntınızı tahmin bile edemiyorum. Anne - babaların bu durumlarda canları evladlarından çok acıyor. Umuyorum ki anlattıklarınıza gire parmak ucu imiş resim yapma vb şeylerde sorun yaratacağını sanmıyorum. Çok yaramaz 2 kardeş olduğumuz için bizde az atlatmadık bu tür kazalar mesela kardeşimin boynu kaymıştı 80li yılların sonları daha MR cihazları yok Türkiyede bir doktor direk kırık teşhisi koymuş hala ailemin dilindedir o doktor. Sonra başka bir doktora gidilip tomografi çeklip kayma olduğu anlaşılımıştı ama annemde babamda ömürümüzden 10 sene çaldı o doktor derler hala. Benim ise 2 kırığım oldu biri köprücük kemiği yaş 2-3 diğeri kol dirseğinde ciddi bir kırık sinirlere yakın ameliyatsız atlattım. Çocuklar hep ufak tefek kazalar yaşarlar siz metanetli olun çocukları Allah korur.Sıkıntısız bir iyileşme dönemi geçirirsiniz inşallah.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12608 : 15 Şubat 2012, 01:43:42 »
geçmiş olsun.gerçekten üzücü bir durum.ama çok şükürki çocuğa ve size korkutucu bir sonuç olmamış.allah böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah.tekrar gelmiş geçmiş olsun.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #12609 : 15 Şubat 2012, 02:05:33 »
arkadaşlar bugün çok kötü bir gün geçirdim Allah kimsenin başına vermesin
küçük oğlum abisiyle yarış yaparken apartman kapısının camla çerçeve arasına parmağını sıkıştırdı ve kopacak derece kesildi. acile götürdük ameliyata alınması lazım dediler ama koskoca anadolu yakasında 3 özel hastane dolaşmamıza rağmen bir plastik cerrah bulamadık. hatta hisar hospitaliumdakiler kesinlikle dikiş değil ameliyat olmalı yoksa sürekli parmak ağrısı çeker dediler ve 6 milyar olur pazarlık yapalım dediler. eğer fiyat netleşirse cerrahlarını hastaneye çağıracaklarını söylediler. eleman oturup hesap makinesini alıp hesap yapmaya başlayınca tepem attı ve sinirlendim, burası kasap mı ne biçim şey hesap makinesiyle hesap yapmak. bu çocuğun sağlık durumu bu kadar ciddiyse baştan oturup para konuşulmaz dedim ve eşime itiraz ettim devlet kurumlarında tecrübe var hiç değilse, oğlumun bir et parçasıymış gibi üzerinden para hesabı yapılması olacak şey değil dedim

nitekim en son bizi kartal devlet hastanesine gönderdiler ve orda cerrah sinirlerin paralel kesilmesinden dolayı dikilemeyeceğini, dikilse bile düzelmeyeceğini söylediler. ama endişe edilecek birşey olmadığını sadece parmak ucunda his kaybı olacağını söylediler. film felan çektiler kırık olmaması iyi bişey dediler ve dikiş attılar. oğlum 5 yaşında ve sürekli anne ben resim yapmayı çok seviyorum tekrar resim yapamıycam, çok özür dilerim anne hiç benim başıma böyle şeyler gelmez sanıyordum diye diye ağladı. akşam uyumak istemedi hala parmağının koptuğunu ve kalem tutamayacağını düşünüyor. ben de çok kötüyüm, şu an oyalanmaya çalışıyorum ama olayın olduğu an gözümün önünden gitmiyor. o parmak ya kopsaydı diye düşnümeden edemiyorum. evet sağlık olarak çok güzel bir çağdayız ama bu zamanda bile Allah korusun tamamen kopsaydı saatlerce çocuğumun parmağını dikecek plastik cerrah bulamayacaktık düşüncesi içimi yiyip bitiriyor, elim ayağım bşalıyor. bu güzel günde hepiniz çok güzel şeyler kazanmışsınız pat diye geldim yazdım kusura bakmayın. tutamadım bu saatte ben de içimi döküp rahatlamak istedim. umarım bu durumu atlatırız, aklımızdan atmak, tekrar yaşamayalım istiyorum. uyumadan önce parmağında morarma var mı diye kontorl ettim, sabah tekrar bakıcam. durum böyle stabil olursa atlatırız inşaallah tabi aklımızdan da silebilirsek...
canım ettiğin dualar karşı gelmiş korumuş yavrumu
Rabbim bir daha yaşatmasın inş.ama malesef çocuklar böyle büyüyor ama onlarla beraber hatta daha fazlasını biz çekiyoruz
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.