ups aradı gün içinde getirecekmiş gladeleri
remettanın tencere çaydanlık kampanyasında kazananlara hediyeleri ulaştımı bana gelmedide
2 tane glade geldi bir de arçelik robotum geldi de glade parfümü makinasıyla göndermiyolar mı???
Hayır makinasıyla göndermiyorlar, sadece sprey..
Kokusunu hiç beğenmedim ben, bir de hamilelerden ve çocuklardan uzak tutun solumasınlar yazıyor kullananlar dikkat etsinler..
2 tane glade geldi bir de arçelik robotum geldi de glade parfümü makinasıyla göndermiyolar mı???
Hayır makinasıyla göndermiyorlar, sadece sprey..
Kokusunu hiç beğenmedim ben, bir de hamilelerden ve çocuklardan uzak tutun solumasınlar yazıyor kullananlar dikkat etsinler..
Bende hiç sevmedim. Benimde genzimi yaktı .
forum çamlıktan Winks hediye sepeti kazanmışım ama Ankaraya gidemem ki ödemeli olarak gönderirler mi ki?
forum çamlık ankarada degil ki Denizlide sanırım .
arkadaşım bende kazandım.mail gelen adreste bir telefon numarası var aşşağıda evrim hnm diye bir bayanın. onumarayı ara adrese gönderiyolar.dün ben öle yaptım.güle güle kullan bu arada:)
Arçelik ve duru duş jellerim geldi aras kargoyla vişneli turta dökülmüş
arkadaşım bende kazandım.mail gelen adreste bir telefon numarası var aşşağıda evrim hnm diye bir bayanın. onumarayı ara adrese gönderiyolar.dün ben öle yaptım.güle güle kullan bu arada:)
ben mail attım hatta kargo parasında vereyim dedim
bugün gelen en anlamlı hediye eşimden mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim