Yılbaşı Hediyen Arçelik'ten uygulamasından kazandığım Tekli Telve Türk Kahvesi Makinem geldi. İlk kahvemi pişirdim. İçiyorum şu anda. Çok güzel köpüklü kahve yapıyor.
Ayrıca kutudan Türk Kahvesinin Serüveni isimli bir kitapçık ve 250 gr'lık bir kutu Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi çıktı.
o iyiymiş güle güle kulanın .bizede arçelik robotu gönderirken yanında birde hizmetçi gönderseler ne güzel olur
Teşekkürler Ayfer Hanım. Herhalde Robotlar da bugünlerde gelir. Kargom Aras kargo ile geldi.
Ceva kargodan aradılar adres teyidi için ne geliyor olabilir ilk defa duydum bu kargoyu
Yılbaşı Hediyen Arçelik'ten uygulamasından kazandığım Tekli Telve Türk Kahvesi Makinem geldi. İlk kahvemi pişirdim. İçiyorum şu anda. Çok güzel köpüklü kahve yapıyor.
Ayrıca kutudan Türk Kahvesinin Serüveni isimli bir kitapçık ve 250 gr'lık bir kutu Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi çıktı.
aa süper bende ondan kazandımm çok meraklandım şimdi biran önce gelsin

hangi kargoydu yurtiçimi
ilk kampanyadan mı kazanmıstınız.
bende çaycı kazandım inşallah yanında 1 paket çay ve çay nasıl demlenir isimli kitap gelir
o zaman benm katı meyve sıkcgnn yanınada meyveler koysunlarrr
o zaman benm katı meyve sıkcgnn yanınada meyveler koysunlarrr 
neymiş bu ya bide şirket hissesi koysunlar isterseniz
arçelik hediyeleeri göndermye başlamış mı.. güle güle kullansın hediyleri gelenler.
Benim çaycıda gelsin artık bekle bekle turşusunu kurma kıvamına geldi artık