0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyoldan aldığım chiccy küpelerim geldi ay çok güzel güle güle kullan. ne zaman sipariş vermiştin? ben de kolye aldım haftasonu benimki de gelsin adaşım ve fatoş doğum gününüz kutlu olsun kızlar. esra hanımın anneciğinin de ellerinden öperim. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. kamileninki de yarına artık
trendyoldan aldığım chiccy küpelerim geldi
ay çok güzel güle güle kullan. ne zaman sipariş vermiştin? ben de kolye aldım haftasonu benimki de gelsin
fatoscugum esin super 50 tl hediye degil kargo veriyor yani 10 tane alisveris yapabilirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfatoscugum esin super 50 tl hediye degil kargo veriyor yani 10 tane alisveris yapabilirsin aynen.. hediye ne alayım dedi.. belki görmüşsündür bi kolye var bebeğimizin parmak izleri olan pırlantalı bişi ondan istedim ama nerden bulayım onu dedi 50 tl ile yırttı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay çok güzel güle güle kullan. ne zaman sipariş vermiştin? ben de kolye aldım haftasonu benimki de gelsin geçen hafta perşembe günü almıştım. tv kampanyasının olduğu gün 19 ocaktı sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfatoscugum esin super 50 tl hediye degil kargo veriyor yani 10 tane alisveris yapabilirsin tam da şimdi bunu diyecektim zaten fatoş hanım için ne ki bir çek verme gününe bakar yeter ki banka limit koymasın kargo çeklerin şimdiden hayırlı olsun fatoş hanım o kolyeler ariş pırlantada var Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin