cok sekermıs bu pony ler bıttımı kampanya bu arada gule gule kullanın:)
banada pazartesi gelir o zaman ponyy
kampanya her hafta devam sanırım ama 2 gün önce baktığımda yeni soru yoktu
ponylerim geldi 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Ben de 2. hafta kazanmıştım.Henüz gelmedi.Direkt mi geldi sizinkiler mail ya da telefonla ulaşmışlarmıydı ?
mail gelmişti canım adres verdim yaklaşık 10 gün fln sonra geldi
Anladım canım.Ben tt çocuktan kazanmıştım sen ponny sitesinden kazandın heralde,çünkü bana mail gelmedi.sadece telefon vermiştik katılırken,bekliyorum hala arayacaklar diye
ttçocuk ponyleri yalan oldu
tt cocuk kandiriyo. bugüne kadar kazanipta hediyesi eline gecen yok sanirim.
acer dan kazandığım bardak geldi fiat takvimleri gelmeye başladı arkadaşlar ayrıca kurye ile geliyor manken resimleri var
aynen tt çocuk bir ara sürpriz kampanya vardı oda yalan oldu .ocaktan sonra hemen arayacakardı .
tt cocuk kandiriyo. bugüne kadar kazanipta hediyesi eline gecen yok sanirim.
ben maıl atmıstım...
"konu ile ilgili geri dönüş yapılacaktır" demişler...hepsı bu

ısın ozunde ben bır tane kazandım Ebrus vermıstı burda cok umutla bekleyenler de vardı yanı...bu hafta son hafta bakalım...7 gun ıcınde gondereceklermı...hıc sanmıyorum
İş bankasından kupa geldi
Cumartesi 50TL paro puan yüklü D&R kartım geldi ve dün gidip bebişimize bebek albümü aldık

Bugün doktora gittik 3lü tarama için, doktor cinsiyeti için çok uğraştı epey baktı ama maşallah çok hareketli çok güzel pozlar veriyor ama yerinde durmadığı için anlayamıyorum dedi, bir bilseydik cinsiyetini ona göre alışveriş yapardık

Cumartesi ecenin bloğunda kazandığım duş jelleri ve eti hediye paketi de geldi..