muyadan terlik kazandım ablam çok sevindi onarın şansına katılmıştım
Hasbro olarak seni tebrik ediyoruz! düzenlediğimiz anketimize katılan her 50. kişiden biri de sen oldun ve 1 adet Play-Doh Masal Seti kazandın. Ödülünü sana ulaştırabilmemiz için bu maili açık adres ve telefon bilgilerini yazarak yanıtlaman yeterli. Hediyeni en kısa zamanda adresine göndereceğiz. Hediyen adresini bildirmenden itibaren 15 gün içerisinde adresine ulaştırılacaktır.

babam kazanmis couklarima yarayacak
gigabyte dan kazandığım 4gb usb bellek geldi
Hasbro olarak seni tebrik ediyoruz! düzenlediğimiz anketimize katılan her 50. kişiden biri de sen oldun ve 1 adet Pony Figür kazandın. Ödülünü sana ulaştırabilmemiz için bu maili açık adres ve telefon bilgilerini yazarak yanıtlaman yeterli. Hediyeni en kısa zamanda adresine göndereceğiz. Hediyen adresini bildirmenden itibaren 15 gün içerisinde adresine ulaştırılacaktır. diye mesaj geldi.
goldstore.com'dan mücevher kutusu geldi
bir kitap daha kazandım
valla ben bendekı kıtaplarla yakında evden atılcam sızı hıc dusunemıyorum...kac kutuphanenız var
1i 7 raflı bir kitaplığım,diğeri 2'şer raflı 3 dolapçığım var

kitaplar yüzünden evden atacaklarsa ben kitapları seve seve evlat edinebilirim
bioder setim geldi ,muhteşem hepsi orginal boy
heyecanvar.com'dan bardak altlığı geldi. İlknurun dünyası bloguna tşk..
Bir blogdan Mümin Sekman' ın kitabı, hürriyet aileden Nevşah Fidan' ın nefes kitabı,flormardan yılbaşı paketi geldi.Bumerangtan Babam Adnan Menderes kitabı geldi.
extoryman parfüm seti geldiiiii