0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir mektup geldi Niveadan, 12.yedek talihliymişim, 29.12.2011 radikalde de çekiliş sonuçları varmış. Hangi yarışma olduğunu hatırlayan varmı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bende konuştum nestleyle tekrar yollucaklarmış içeceklerin tarihine dikkat edin geçmişti
evet bende konuştum nestleyle tekrar yollucaklarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bende konuştum nestleyle tekrar yollucaklarmış içeceklerin tarihine dikkat edin geçmişti yok benimkilerde tarihte sorun yoktu kupa vahimdi
yupinin ve reyhan hanımının blogundan kazandığım bella glorialar geldi kendilerine tekrar teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bende konuştum nestleyle tekrar yollucaklarmış içeceklerin tarihine dikkat edin geçmişti yok benimkilerde tarihte sorun yoktu kupa vahimdi benimde kırıktı duvarlarına yazdım mail yollamışlar tekrar yollıyacaklar kırık bardak resminide ekledim mail ile yolladım