tum bebislere nice yillar

nursen hanimin blogundan şal, ece hanimin blogundan iccamasiri seti, homendden havlu, trendyol siparislerim geldi
kardesim blasttan sweat kazandi
kübra benim paketler sana geliyor anladım .
nestle ilk sen tat gelecekti o ddahi gelmedi anlayın yani .dün bir arkadaş yazdıda aklıma geldi gelmediği
bu metro cıldırdı...baska bısey demem...eskı paketı almadılar...baska bır paket geldı...ben ne dedım bunlar ne dıyor...burda bır kres var ona bırakcam daha aramam...
ipanada 3. yedektim bugün hakkın bana geçip geçmediğini teyit edin dediler aradım maalesf geçmemiş
migros arçelik blenderim geldi
migrostan 49 tl lik çek, avondan serum. clear menden futbol topu ve benim o kazandım bekliyorum bakalım
ipanada 3. yedektim bugün hakkın bana geçip geçmediğini teyit edin dediler aradım maalesf geçmemiş 
bende 4. yedektim sana yoksa bana hiç yokkkkk
aramayayım boşuna
kübra benim paketler sana geliyor anladım .
nestle ilk sen tat gelecekti o ddahi gelmedi anlayın yani .dün bir arkadaş yazdıda aklıma geldi gelmediği
bu metro cıldırdı...baska bısey demem...eskı paketı almadılar...baska bır paket geldı...ben ne dedım bunlar ne dıyor...burda bır kres var ona bırakcam daha aramam...
eve dönerken bıraktım kresın bırıne...onlarda kontrol edıyor fılan haklılar...kımlık gosterdım cocuklara aldım actım bırını ısırdım da kabul ettıler...bekledıklerım gelmıyor boyna metro gelıyor...haketmedıgım bıseyı tutmam elımde...benım faıryler yok mesela...sonra kahve kazanmıstım yok ortada...ı pad kılıfım yok ortada...hos I pad ım de yok ama olsun
Hizlial.com 24 kasım kampanyasından kazandığım 24+3 çek-at fotoğraf makinası geldi,ilk defa gördüm bu makinadan ve neden ucuz olduğunu şimdi anladım