0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugun migrosa girdim anket karsılıgı 10 tl hediye ceki verdiler 2 kişiydik 20 tl kazandım hangi şehir?bide her migrosta geçerlimi acaba?anketi nerde doldutturuyolar:)) ne çok soru sordum dimi:))
Bugun migrosa girdim anket karsılıgı 10 tl hediye ceki verdiler 2 kişiydik 20 tl kazandım
ülker içimden kazandığım arçelik tost makinası geldi..mng kargoyla..
insan banada sölerler ebru aşk olsunn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininsan banada sölerler ebru aşk olsunncumartesi gunuydu yazdımya burayaaa telefonunuz yok haber veremedik hanfendiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininsan banada sölerler ebru aşk olsunncumartesi gunuydu yazdımya burayaaa telefonunuz yok haber veremedik hanfendiii tamam cumartesiyse zaten gidemezdim canım saol ben şimdi var zannetim koşa koşa giderdim hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugun migrosa girdim anket karsılıgı 10 tl hediye ceki verdiler 2 kişiydik 20 tl kazandım hangi şehir?bide her migrosta geçerlimi acaba?anketi nerde doldutturuyolar:)) ne çok soru sordum dimi:))capacityde gordum ben tum migroslarda gecerliymiş istanbuldayım