siteye gediğin ilk günden beri seni abim gibi görüyorum![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbiiiiii Armağan Abi![]()
sana iki tane hediye iki kere dedin çünküLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
![]()
![]()
Çok eğlencelisin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbiiiiii Armağan Abi![]()
sana iki tane hediye iki kere dedin çünküLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olunhuehuehueh
Armağan abi ben de istiyorum..estf kadir abi büyüğümüzsnben hediye istiyomuşm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiteye gediğin ilk günden beri seni abim gibi görüyorum![]()
way be ne çok sevenim varmışta haberim yokmuşhediyeler orataya çıkardı sevenlerimi hahahahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbiiiiii Armağan Abi![]()
sana iki tane hediye iki kere dedin çünküLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olunhuehuehueh
Armağan abi ben de istiyorum..estf kadir abi büyüğümüzsnben hediye istiyomuşm
Tamam o zaman söz,denizbank bonusları yükleyince kontör yollayayım.![]()
Bu cuma haber veririm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiteye gediğin ilk günden beri seni abim gibi görüyorum![]()
way be ne çok sevenim varmışta haberim yokmuşhediyeler orataya çıkardı sevenlerimi hahahahaha
abi demeyle ağız aşınmazmış ama çok borçlandın hediye kalmıycak sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiteye gediğin ilk günden beri seni abim gibi görüyorum![]()
abi demeyle ağız aşınmazmış ama çok borçlandın hediye kalmıycak sanaherkese bi fritos gönderirim yeter heralde
bilmem soralım yetmeyenlere çikolata daha etkili olabilir