0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinjuss çantayı,fritosu,ülkerden kazandığım hediyeyi bekliyorum istdayım ama ne gelen var ne giden yarın evde olmıycam hepsi gelir kesin benim dışarı çıkmamı bekliyolar çıkmış gibi yap evin etrafında bir iki tur at gelir ozaman bende evde yokken sıraya giriyorlar hep ama şimdi gelen giden yok
juss çantayı,fritosu,ülkerden kazandığım hediyeyi bekliyorum istdayım ama ne gelen var ne giden yarın evde olmıycam hepsi gelir kesin benim dışarı çıkmamı bekliyolar
resimleri göstermeyi kapatıcağım oğlum gördü istiyor 2 yaşında, ordan alıp yiyecekmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 tane hariç btün fritoslar geldi. tele kurye getirdi. gördüğünüz gibi boyu nerdeyse kalem kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresimleri göstermeyi kapatıcağım oğlum gördü istiyor 2 yaşında, ordan alıp yiyecekmiş
1 tane hariç btün fritoslar geldi. tele kurye getirdi. gördüğünüz gibi boyu nerdeyse kalem kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tt cocuk twitterden sürpriz hediye kazandım..