0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkek kalıbı ve nestle hangi kargoyla geliyor acaba?yeniden sorayım belki bu kez cevaplayan olur
kek kalıbı ve nestle hangi kargoyla geliyor acaba?
ajvar sos gelmiş,saolsun kargo paramparça edip getirmiş,annem de öylece almış. ne diyim bi de hizmet kalitesi diye atıp tutarlar.ha bi de 2 poşete koymuşlar.ilk poşeti açmılar,sonra tekrar 2.poşete koymuşlar o haliyle.yani pakedi mi kurcaladılar,kırdılar onu saklamak için mi yaptılar.nedir yani
bende İstanbuldayım ama bana da gelmedi fritos.. Fristosu gelenler tel no yazmışmıydınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende İstanbuldayım ama bana da gelmedi fritos.. Fristosu gelenler tel no yazmışmıydınız ben kendime anneme filan yazdım babam kızıo die onunkine vermedim ama geldi hepsi kurye illa tel numarası alıyor tekrardan neymiş arıcaklarmış bizi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende İstanbuldayım ama bana da gelmedi fritos.. Fristosu gelenler tel no yazmışmıydınız ben kendime anneme filan yazdım babam kızıo die onunkine vermedim ama geldi hepsi kurye illa tel numarası alıyor tekrardan neymiş arıcaklarmış bizi ben kaydolurken numaraları uydurmuştum