0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetro geldi bana da bu arada metrolarda şifre var o neişe yarıyoki bilen varmı
metro geldi bana da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetro geldi bana da bu arada metrolarda şifre var o neişe yarıyoki bilen varmı aynen ya bende dün sormştm içinden şifre çıkıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinProtex geldi 2 tane en son gelen maillerden mi?evethadi bakalım gelsin bize de:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinProtex geldi 2 tane en son gelen maillerden mi?evet
Protex geldi 2 tane en son gelen maillerden mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetro geldi bana da bu arada metrolarda şifre var o neişe yarıyoki bilen varmı aynen ya bende dün sormştm içinden şifre çıkıyorÜlker ayrıca düzenlediği kampanyada Albeni, Metro, Rodeo, Piko ve Coco Star paketlerinde 2008 model BMW Z4 otomobil kazanma şansı veriyor. Ürün paketlerinden çıkan şifreyi gönderenler arasında yapılacak çekilişle toplam 10 kişi olmak üzere her hafta bir kişiye BMW Z4 otomobil ve her gün bir kişiye Asus Laptop hediye edecek olan Ülker, ayrıca her saat en çok şifre gönderen katılımcıya da Apple iPod nano kazandırıyor. Kampanya kapsamında her gün 12 kişi (09:00-21:00 saatleri arasında), toplamda ise 840 kişi Apple iPod nano'nun sahibi olacak. Kampanya katılmak için Ülker Albeni, Metro, Rodeo, Piko ve Coco Star ürünlerinin ambalajlarının içindeki 11 haneli şifreyi, ad, soyad ve adres bilgilerini, kelime aralarında birer boşluk bırakarak, Turkcell 5166'ya kısa mesajla göndermek yeterli oluyor.böyle bişey buldum ama tarihi bilemiyorum atmayalım paketleri araştıralım bi
nesfit plates set