Sauna termal şort geldi...
anneminkini yanlış beden göndermişler:(
güzelmi değermi kargoya?
güzel güzel cok terletiyo giyince birde spor yapılsa giyilip baya faydası olur gibiii
Coca-Cola Kırmızı Kasa'dan Bilgisayar Çantası geldi ve bundan sadece 2 saat önce.. (Nilay ve Kenan sizlerin sayesinde oldu biraz da ..Teşekkürler ikinize de , iyiki varsınız ... ) (:
hayırlı uğurlu olsun ben bir ayıcık aldım şuan bir ayıcık için daha puan var. devamı olurmu bilmem.
çok teşekkür ederim..gerçekten mükemmel bir tasarım..sağ olsun arkadaşlarımın desteğiyle oldu..aksi halde o kadar açma halkası mümkün değil , düşünemiyorum...İnş. sende güzel bir şeyler daha alırsın.. (:
Coca-Cola Kırmızı Kasa'dan Bilgisayar Çantası geldi ve bundan sadece 2 saat önce.. (Nilay ve Kenan sizlerin sayesinde oldu biraz da ..Teşekkürler ikinize de , iyiki varsınız ... ) (:
hayırlı uğurlu olsun ben bir ayıcık aldım şuan bir ayıcık için daha puan var. devamı olurmu bilmem.
çok teşekkür ederim..gerçekten mükemmel bir tasarım..sağ olsun arkadaşlarımın desteğiyle oldu..aksi halde o kadar açma halkası mümkün değil , düşünemiyorum...İnş. sende güzel bir şeyler daha alırsın.. (:
mersi toplamaya devam ediyorum bende
metro ve pınarın blogundan crocx ayakkabı
herkes kazandklrını güle güle kullansınn ben kampanyacııktn soğucam bu gidişle ne gelen var ne giden gözüm yolda gönlüm darda:)
lipton ice teadan nuggets menü çekimm geldii
takas depodan termal sauna kemer geldi kargo ücretini 9.90 bekliyordum 2.50 aldılar
inanamıyorum günler günler sonra birşey kazanabildim
finansbanktan usb bellek kazanmışım
biscolatalarım hala gelmedi