0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dun markafoniden siparis ettigim bambi ayakkabilarim geldi ayni numara olmasina ragmen biri olmadi annemin oldu bugun de markafoni gunumuz olacak sanirim enmoda tshirtum bugun gelecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler anvil güle güle kullan teşekkürler. sen de memleketime gitmişin, imam çağdaşlarda balcan kebabı yemişin haberim yok.nerden geldi haberi ya gizli gitmiştim oysa entebe girişte baloglu diye bir market gibi bişey vardı gördüm,aklıma geldin bayagı ünlüsün sanırım orda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler anvil güle güle kullan teşekkürler. sen de memleketime gitmişin, imam çağdaşlarda balcan kebabı yemişin haberim yok.
tebrikler anvil güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindun markafoniden siparis ettigim bambi ayakkabilarim geldi ayni numara olmasina ragmen biri olmadi annemin oldu bugun de markafoni gunumuz olacak sanirim enmoda tshirtum bugun gelecekdün sipariş ettiğiniz hemen nasıl geldiki yaw hayret
General Mobile'dan telefonum; daybuyday'den markafoni'den, hepsiburada'dan, limango'dan aldıklarım, Biscolata Club'dan tekrar gönderdikleri fincan geldi bugün. beklediğim bir şey kalmadı.
dogadan, otlu çay 1 paket...teşekkurler dogadan