5 kg Kakaolu Maraş Dondurması Kazandım... (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5 kg Kakaolu Maraş Dondurması Kazandım... (:afiyet olsunnn
* Kavgaya aranıyor glba bşver kardelncm buarada nicknn değiştiğini yeni farkediyorum saf saf bakıyorum alla alla diye hayrlı olsnLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5 kg Kakaolu Maraş Dondurması Kazandım... (:
afiyet olsun şans kazanı daim olsn inşyedikten sonra şükretmeyi unutma
metrolarım gelmş artk hep kmşuya veryolar bz evdyz bze nden vermyolar anlamadm:) bide bana 15 tane gelmiş az gbi gldi sze kç tne gldi
Gırgın sulalesı sagolsun nıckımı mahvettıler
afıyet olsun Devrım Bey...dondurma ıyıdır...aılecek yıyın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
metrolarım gelmş artk hep kmşuya veryolar bz evdyz bze nden vermyolar anlamadm:) bide bana 15 tane gelmiş az gbi gldi sze kç tne gldi
Hangi kargo ile geldi hangi hafta kazanmıştın ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bro Yurtiçi Kargo... (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bro Yurtiçi Kargo... (:
acaba dedim herkese farklı mı geliyo çünkü birine narpostla gitmişBenim ilk haftadan 2 paket var ortada yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bro Yurtiçi Kargo... (:
acaba dedim herkese farklı mı geliyo çünkü birine narpostla gitmişBenim ilk haftadan 2 paket var ortada yok
ben ilk hafta kazanmıştım çok oldu geleli ve yarıladım da ...![]()
![]()
seninkiler gözden kaybolmuş..ne yaptın ayrıldınız mı yoksa ! (:
5 kg Kakaolu Maraş Dondurması Kazandım... (: