0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım logocuk istediydi .42 söylemiştim ondan önce .tekrar arayınca onlar 36 dedim ne bileyim bilsem 38 derdim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bak bende burdan tulum kazanmıştım .42 beden istedinm bugün aradılar 40 bedene kadar varmış .bende 36 beden istedim belki biriyle gelince takas ederim .36 sığmam imkansız yani nasıl bir tulum acabaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bak bende burdan tulum kazanmıştım .42 beden istedinm bugün aradılar 40 bedene kadar varmış .bende 36 beden istedim belki biriyle gelince takas ederim .36 sığmam imkansız yani nasıl bir tulum acabaa
evet bak bende burdan tulum kazanmıştım .42 beden istedinm bugün aradılar 40 bedene kadar varmış .bende 36 beden istedim belki biriyle gelince takas ederim .36 sığmam imkansız yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım logocuk istediydi .42 söylemiştim ondan önce .tekrar arayınca onlar 36 dedim ne bileyim bilsem 38 derdim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet bak bende burdan tulum kazanmıştım .42 beden istedinm bugün aradılar 40 bedene kadar varmış .bende 36 beden istedim belki biriyle gelince takas ederim .36 sığmam imkansız yani nasıl bir tulum acabaasen beden söyledim geç kaldın diyince bende kendime netten tulum aldım cnm zaten yakşmadı bna ama yinede takas edicek bişey blrsam alrım
ülker hsp. mak. geldi... uyarılara rağmun açıp bakmışlar kırmaya çalışmışlar koklamışlar ve nihayetinde çikolata olmadığı anlayıp oturmuşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinülker hsp. mak. geldi... uyarılara rağmun açıp bakmışlar kırmaya çalışmışlar koklamışlar ve nihayetinde çikolata olmadığı anlayıp oturmuşlar 1 tane hesap makinası 8 adet çikolata olacagına tam tersini yapmışlar . Hesap makinaları çok basit bence hoşta deqil o yüzden çöpe attm
nivea kutum geldi. içinde yok yok. krem küçük ama. bu arada her dilde 100 yıl yazıyor ama türkçe yazmıyor. ayıp etmişler.