0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbahar evimde kampanyasından kazandığım king ütüm geldi not:yurt içi kargo ile fiş istediler mi teslim edilirken
bahar evimde kampanyasından kazandığım king ütüm geldi not:yurt içi kargo ile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbahar evimde kampanyasından kazandığım king ütüm geldi not:yurt içi kargo ile fiş istediler mi teslim edilirkenkargo boyutu kampanyanın en son durağı oluyor..yani şu noktadan sonra fiş istemezler... (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbahar evimde kampanyasından kazandığım king ütüm geldi not:yurt içi kargo ile fiş istediler mi teslim edilirkenkargo boyutu kampanyanın en son durağı oluyor..yani şu noktadan sonra fiş istemezler... (:tek fişle millet onlarca ödül kazandı,bizse...
surat kargom varmış yoldaymış buaralar ne geliyor surat kargoyla pek kampanyalara katılamıyorum eskisi gibmerak ettim bilen varsa sevinirimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinankamall migrostan sütaş cacıklarımı ve avantaj temizlik paketlerimi aldım.ayrıca25 arkadaşnı davet et 250 litre colamıda aldım.temizlik paketleri yeni gelmiş ankara olupta almayanlar alsın.....Ankamall verıyormu hepsını...bana cok uzak ama bundan sonra kazanıp oraya gıdıcem...bızımkıler malesef bılmıyor ve vermıyorlar... cok cektım cok
ankamall migrostan sütaş cacıklarımı ve avantaj temizlik paketlerimi aldım.ayrıca25 arkadaşnı davet et 250 litre colamıda aldım.temizlik paketleri yeni gelmiş ankara olupta almayanlar alsın.....