şimdi kargo geldi ve gabrini kozmetikten roll on deodarant getirdi ama ben böyle bir şey kazanmamıştım ki ? nerden gelmiş olabilir.
şimdi kargo geldi ve gabrini kozmetikten roll on deodarant getirdi ama ben böyle bir şey kazanmamıştım ki ? nerden gelmiş olabilir.
Blog kampanyası
ya ben onu kazanamamıştım ama kazandım sanıp mail attım kazamadığımı anlayınca tekrar kazanamadığımı belirten mail attım sanırım teselli olsun diye roll on göndermişler
Bir yerden 1 haftalık Kuşadası tatili kazanmışım, uyuyordum kadın söyledi ama anlayamadım. Neydi bu bilemedim
bize de 3 paket rexona mini deolardan geldi
miink 8*4 ler im geldi,2 sini getiren amcaya verdim. başka gelen giden yok bu saaten sonra da gelmez zaten
ne kadar hayırseversiniz be. ben 5 paket gelmişti adamın elinden kaptım. içindeki galiba ilaç numunesi dedi evet dedim. imzalayıp aldım
panda dondurmalarım geldi ayy hepsinden koymuşlar ancak 1 paketini aldım içinde 50 tane var ceşit ceşit diğe yarısınıda dondurmalar bitince alacam bu yaz magnum panda derken kilo alacağız ( zaten malum kilom var allahdan sizler görmiyorsunuz)