0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam pc ye oturdum kargo geldi. Blogdan kazandığım gabrini hediyem geldi.. Ayrıca maggi hep böyle yapıyor ilk hediyeleri güzel yoluyor sonrasını savsaklıyor yemek yarışmasında da aynısı olmuştu bana cücük gibi az hediye göndermişlerdi..
Artık kitap büyüklüğündeymişşşş Önc büyükle gönderdiler snra vazgectiler demekki
Merhaba;Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.daha bana bugun geldi oleyyyy çok özenmiştim size
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam pc ye oturdum kargo geldi. Blogdan kazandığım gabrini hediyem geldi.. Ayrıca maggi hep böyle yapıyor ilk hediyeleri güzel yoluyor sonrasını savsaklıyor yemek yarışmasında da aynısı olmuştu bana cücük gibi az hediye göndermişlerdi..monitörü kess apple zenginlik akıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam pc ye oturdum kargo geldi. Blogdan kazandığım gabrini hediyem geldi.. Ayrıca maggi hep böyle yapıyor ilk hediyeleri güzel yoluyor sonrasını savsaklıyor yemek yarışmasında da aynısı olmuştu bana cücük gibi az hediye göndermişlerdi..monitörü kess apple zenginlik akıyor Valla pc benim değil eşimin " iş" pc si daha doğrusu mac 'i .. bizde mac alacak para nirdeee .. iş yerinin mac i ama bir kaç ay daha bizde kalacak