migrosun sitesinden şikayet etmiştim magnumları alamadım diye. mağaza müdürü aradı özür diledi, gelin bu sefer öyle bişi olmucak dedi.. gittim alamadığım bademlileri aldım tabi gene geçmedi kasadan ama verdiler çekleri alıp 
birde primadan hamile olanlara gelen setten geldi. hamile değilim ama içinde tupperware mama kapları var işime yarıycak onun için istemiştim..
bu prima hangi kargoyla geliyo acaba beni ayın 22sinde aramışlardı 25nde gönderime başlancak diye ne gelen var ne giden çocuk doğunca anca gelcek bu gidişle 
ups getirdi canım..
ya ups kargo bi acayip adamların bi dövmediği kalıyo kargoyu verirken
bizimkide cok yılısık insanlar katil oluoda bosa deil ya sinir oldum sabah sabah
inş bi daha upsnın getireceg hiç bişe kazanmam
bizimkide cok yılısık insanlar katil oluoda bosa deil ya sinir oldum sabah sabah
Evet bu durumda ölen zalim kimbilir öldürene ne yaptı da denilebilinir..

bende ups kargonun getireceğini öğrenince kapının önüne eşimin ayakkabısını koydum. ne olur olmaz diye..
vlla ben artık oklava tava fln koycam
bizde ups sevimli mng yi gören cennetlik geldik bulamadık kağıt bıraktık diyorlar hep ama 24 saat evdeyim ne ara eve geldiler bulamadılar koydukları kağıt verede hiç alakasız
bizim apt dada 3 kişi oturuyo zaten valla deli oldum adam geldiginden beri
bende eşimin eski ayakkabılarını dışarda bulunduruyorum

:Dbende de aras kargoda bir çatlak var sürekli ona kimliğimi gösteriyorum genede resimden bir saat bakıyor cinsler yavvvv:))))yurtiçi kargodaki çok iyi bir kargocu sürekli yardımcı oluyor2kez bile getirdiği oluyor sağolsun,
bizim yeni evde hiç biri kmligge bakmıyo yurt içi bakıo bi
ama umarım bi daha gelmez ups amiinnnn