T box yelpaze geldi ups ile
mesajlar bolumunu kullanamıorum alıntı yaparak bana haber gonderirsenz sevinirim.
vantilatör alın bir tane yakın bir yerden neden yelpaze ki
hayır ben birinin o yelpazesni yanlıslıkla kırdım o kişi bilmeden yenisini alıp koymak istıorum bütün t box ı dolastım turkiyede heryere sordurdum yokkk.. o yuzden internette ararken bu formu buldum ltfen yardımcı olsun kazananlar ....
2 tane club water city aqua park girişi kazandım
uzun bir aradan sonra bu anı yazmak istiyorum..Bugün evimin anahtarını aldım..Artık benim bir evim var sadece bana özel...
uzun bir aradan sonra bu anı yazmak istiyorum..Bugün evimin anahtarını aldım..Artık benim bir evim var sadece bana özel... 
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin
iyi gunlerde oturun darisi olmayanlarin basina
Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
outletimden kazandığım hediye çeki ile aldığım tshirt geldi
Güle güle otur devrim sadece bana özel derken senden başka kimseyi almayacak mısın eve
Dersyolu'ndan almış olduğum SSD geldi

Glade'lerim geldi çok güzeller

Devrim, bro güzel günlerde kullan. Allah hırsızın - uğursuzun gözünden ırak tutsun.
ohhh mis yakışır kankama en kötü günün böyle olsun kankacan