denedim biliyorumdan englis home setim geldi çok süper bişey:)bayıldım :Pyok yok,nevresim çift kişilik çarşaf 2adet büyük boy havlu,el ve yüz havlusu daha ne olsun şimdiye kadar kazandığım en kuymetli hediyem:)sizede çok teşekkür ederim herzaman iyiki varsınız sayenizde oluyor
limangodan 20 tl çekimle aldığım terliklerim geldi
2 tane efes tişörtü kazanmışım. bi blogtan kazandığım ramsey gömlek nihayet geldi, umudu kesmeye başlamıştım.
natrol Phase2 fasülye hapım geldi az önce , ayrıca 2 adet juss ve playskool annelerinden oyuncak kazanmışım
denedim biliyorumdan englis home setim geldi çok süper bişey:)bayıldım :Pyok yok,nevresim çift kişilik çarşaf 2adet büyük boy havlu,el ve yüz havlusu daha ne olsun şimdiye kadar kazandığım en kuymetli hediyem:)sizede çok teşekkür ederim herzaman iyiki varsınız sayenizde oluyor 
nevresimi açtım çok beğendim yumuşacık
ilk yardım setim geldi

3 tanede cizivc geldi
ama bi tanesini gidip annemle adaş ve soydas birine vermsleer genee
maviden 3 tane mavi istanbulu seviyorum tişörtü geldi
sabah uykumun arasında aras kargodan aradılar kargom varmış adres tam değilmiş felan hala gelmedi neki merak ettim
sabah uykumun arasında aras kargodan aradılar kargom varmış adres tam değilmiş felan hala gelmedi neki merak ettim 
englsh home kazandn mı ya da ariel