Zavalli nutymax iyi firmaydi yaw :DDD annemin krem geldi ama saolsunlar kirik kutusuyla
Zavalli nutymax iyi firmaydi yaw :DDD annemin krem geldi ama saolsunlar kirik kutusuyla
hadi ama Kübra sende böyle olduğuna inanamazsın..şaka olduğunu söyle..birçok firmaya örnek oldular..yaptıklarıyla ve yapacaklarıyla..ileriki zamanlarda şahane planları var..o zaman daha farklı olacak..ben çok seviyorum Nutymax'ı yalnız senin için üzgünüm..Krem kutusu kırık gelmese daha iyi olurdu..Yine de bunun için üzülmezsin demiiii...

Kamile25 ; ivet kanka Esin hanım sağ olsun..Yakından ilgilendi..1 günde işlem temammm...Teşekkür ederim yorumların içinde..Görüşelim en kısa zamanda...
esın hanım cok ılgılı bır bayan

ayrıca goruselım gel bi ara face
Kazandigim sirket cekle birlikte bir de kart gondermisti bende karttaki mail adresine mail attim malum konusamadigim icin,ama bozuldum cunku hersey beni buluyor koca nivea antiaging krem kirik kapagindan sizmisti kargo kagidina,bir de uzerinde kafam kadar kirilacak yaziyor hani kafamda buyuktur benim.bilemiyorum artik nolcak,devrim bey yaw kuruttun nutymax i ondan edim :)firmada kalmadi babama aliyordum
gliss'imin 2.si geldi içinde tarak da var..
braun halhal geldi sonunda..
Kazandigim sirket cekle birlikte bir de kart gondermisti bende karttaki mail adresine mail attim malum konusamadigim icin,ama bozuldum cunku hersey beni buluyor koca nivea antiaging krem kirik kapagindan sizmisti kargo kagidina,bir de uzerinde kafam kadar kirilacak yaziyor hani kafamda buyuktur benim.bilemiyorum artik nolcak,devrim bey yaw kuruttun nutymax i ondan edim :)firmada kalmadi babama aliyordum 
nivea kesinlikle dönüş yapar. benimde roll onum kırık gelmişti bir hafta sonra yazmak geldi aklıma yazdım hemen aradılar ve yenisini gönderdiler. üzülme seninkininde yenisi gelir. niveaysa yanlış anlamadıysam.