Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvondan 3 krem geldi
bu aralar herşey benden önce geliyo sana mangal avon daha avonlarımdan ses yok benim
ahh benm mangalım yok et pişiriip yiyemicem![]()
avon 2 tane gelms ya benm gönlüm bol oldguundan 3 snmsm![]()
![]()
yurtiçiyle geliyoo avoonn
kullanmıcam sanırım Ebrumniveadan kazandgm var
baslarda kazanmstmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvondan 3 krem geldi
bu aralar herşey benden önce geliyo sana mangal avon daha avonlarımdan ses yok benim
![]()
baslarda kazanmstmmm
resim isterizzz amagönlü bolll kuzuuuu
simgee olsun bizimde halhallarımız var kimsede yok onlardan![]()
Ben o omuzdan istiyordum ya(( lazimdi o bana ... Napalim...herkese tebrikler herkes insallah bir gun ulasamayacagini dusundugu fakat kazandigi hediyeyi de yazar:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzumm tebrikler güzel mi kremler
bizim mutfaktan kazandıgım tencere ve kiplingten kazandıgım supriz hediye geldisüpriz hediye neymssss
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvondan 3 krem geldi
![]()
baslarda kazanmstmmm
resim isterizzz amagönlü bolll kuzuuuu
simgee olsun bizimde halhallarımız var kimsede yok onlardan![]()
evet halhalımız var ama havlar düzelmedi ki takıp gezelim