ben ilk gün patrona yaptım sadece sonra kendime denedim sonra uygulama yenilendi kızdım hiç oynamadım baktım patronunki geldi 
ilk günse bize de gelir belki:))))
webcam im pıranha pc ile birlikte verdiler başta iyidi sonra hiç beğenmedim video çekerken 20 sn. sonra başlıyo kayıta aradım pıranha yı açan yok en sonunda pes ettim öylece duruyo ama çalışıyo yinede
Netstorden kazandığım mp3 geldi hem 5 tl kargo ödedim hemde ürün çalışmıyo .. Of yaaa.. Pıranhayı arıyorum 27 dk bekle diyo bana 
bendeki de bozuk çıktı. ben gidip almıştım, tekrar gidicem değiştirmek için.

zaten nette şöyle bir baktım, bir kaç kullanımdan sonra hemen bozuluyormuş piranha. sony vericez diye kandırdılar bizi, açılmayan mp3 çalarla kalakaldık. zaten 2 gün sonra bozulacaktı çalışsaydı da.
gelen giden yok çok sıkıldım 1 tane avon bekliyorum gelirmi bugün?? avonu gelen varmııııııı?

Netstorden kazandığım mp3 geldi hem 5 tl kargo ödedim hemde ürün çalışmıyo .. Of yaaa.. Pıranhayı arıyorum 27 dk bekle diyo bana 
zaten nette şöyle bir baktım, bir kaç kullanımdan sonra hemen bozuluyormuş piranha. sony vericez diye kandırdılar bizi, açılmayan mp3 çalarla kalakaldık. zaten 2 gün sonra bozulacaktı çalışsaydı da.
aynen ya başta sony dediler .. Valla çok sinirlendim birde ben 5 tl kargo ücreti ödedim çalışmayan bir ürüne..
aynen ya başta sony dediler .. Valla çok sinirlendim birde ben 5 tl kargo ücreti ödedim çalışmayan bir ürüne..
bende ne zaman kargo parası ödesem bişeye ya çok dandik birşey çıkıo ya da gerçekten bozuk.Çok kötü bir durum :/
özsütten yarım kilo dondurma kazandım
ben ilk gün patrona yaptım sadece sonra kendime denedim sonra uygulama yenilendi kızdım hiç oynamadım baktım patronunki geldi 
Aaa sahi mi,benim de ilk uygulamadan kazandıklarım vardı,sonraki uygulamayı hiç yapmadım aynı hissiyatla..Gelecek o zaman