hiç bişey gelmedi ama olsun bugun içimizden biri ev kaznmıs ne guzell..tebrikler devrim hayırlı olsun gerisi gelsin insaallah
en çok sevindiğim haberdir birinin ev sahibi ve bebek sahibi olması....bugün ne kadar güzel bir gün....burdan ev kazanan arkadaşa çok sevindim..tebrik ederim....ve asıl haber 6 senedir bebek isteyen kardeşimişn tedavisi pozitif sonuçlandı....o anne biz teyze oluyoruz çok mutluyum....
ve sonrasındada kargolar geldiler.....ayrıca sevindim tabi....
1 koli krispi
arko duş jeli seti
2 kutu elidor
bioalge şampuan
bioderma istediğim ürürün 2 seri kitini yollamış...
ne guzel bi haber bu ALLAH SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin kardesinizin.
en çok sevindiğim haberdir birinin ev sahibi ve bebek sahibi olması....bugün ne kadar güzel bir gün....burdan ev kazanan arkadaşa çok sevindim..tebrik ederim....ve asıl haber 6 senedir bebek isteyen kardeşimişn tedavisi pozitif sonuçlandı....o anne biz teyze oluyoruz çok mutluyum....
1 koli krispi
arko duş jeli seti
2 kutu elidor
bioalge şampuan
canım ne büyük mutluluk, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Çok zor bi süreç, biz de aile içinde yaşamıştık aynı durumu. Allah isteyen herkese nasip etsin...
oğlum doğduktan sonra uzuuuunca bir müddet acaba tekrar evlat sahibi olabilrimiyiz .
endişeleri ve korkularından sonra şimdi pamuk gibi bir kzıızm var.
çok sevindim verdiğin habere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ve evlat isteyen herkese o muhteşem duyguyu yaşatsın
1 koli krispi
arko duş jeli seti
2 kutu elidor
bioalge şampuan
ay çok sevindim ve çok duygulandım sağlıkla mutlulukla kucaklarına almak nasip olsun inşallah
Aile gibiyiz ya ne guzel iyi kötü bütün haberleri paylasıyoruuzz.. Hayırlı olsun Erimce ve Devrm..
Dun zaman atölyesnden süpri hediye kazanmstm
bugnde tüm kitaplardan kazandıgım kitabm geldiii
Denedim Biliyorumdan köpük boyam geldi sonunda .. Her taraf köpük oldu ya ne alaka ise köpük koymuşlar içine ..
Denedim Biliyorumdan köpük boyam geldi sonunda .. Her taraf köpük oldu ya ne alaka ise köpük koymuşlar içine ..
bunu birileri daha dedi de ben anlamadım nasıl köpük oluyor heryer?
benimki de gelse de köpük olsa
bunu birileri daha dedi de ben anlamadım nasıl köpük oluyor heryer?
benimki de gelse de köpük olsa 
şu beyaz eşyalar zarar görmesin diye koruyucu köpükler vardır ufak onlarla dolu içi