0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherşey mümkünlüden 2 kivi 2 portakal 2 elma 1 ananas geldihangi kargo ile geldi
herşey mümkünlüden 2 kivi 2 portakal 2 elma 1 ananas geldi
Fikri mühimden oglumm geldiiii genc yasımda anneee oldummm Adeseden 3 Tane narenciye sıkacagı kazandımmmmmm bir de Gizemlitosbigim bana Zenden kolye kazanmıss
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFikri mühimden oglumm geldiiii genc yasımda anneee oldummm Adeseden 3 Tane narenciye sıkacagı kazandımmmmmm bir de Gizemlitosbigim bana Zenden kolye kazanmıss tebrikler ben de zende siz yarisiyorsunuz zannettim benden birkac saniye once cevapladi gizemli yoksa benimdi kolye gulegule kullanin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFikri mühimden oglumm geldiiii genc yasımda anneee oldummm Adeseden 3 Tane narenciye sıkacagı kazandımmmmmm bir de Gizemlitosbigim bana Zenden kolye kazanmıss tebrikler ben de zende siz yarisiyorsunuz zannettim benden birkac saniye once cevapladi gizemli yoksa benimdi kolye gulegule kullanintesekkrler ben okuldaydım saolsun Gülşah kaznmıss
tmm kuzummm denerm inşallah kazanırm