Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde
ben kazanamadım simgen sayesinde![]()
aa ama kazan demedin ki![]()
demedim mi illa ki demem mi gerekiyo
tabi bi söyleseydin kazanamıyorum simge banada oynarmısın deseydin kazanırdık
hımm suç bendeymiş pardon bunu demen bile yeter yani
bebişi gelenler ya şimdi yazsın ya da sonsuza kadar sussun![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbebişi gelenler ya şimdi yazsın ya da sonsuza kadar sussun![]()
niye öyle diyon yaa kaç ayda bir şey geldi onda da lafı ağzıma tıkadın bea
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincalgonit ten kazandığım 2 kumtel 5330 fırın daha geldi şu an,6 adet fırın oldu..toplamda.nerden kazandınız 6 tane hemde oyunmuydu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbebişi gelenler ya şimdi yazsın ya da sonsuza kadar sussun![]()
herkesin bebişi gelmiş sabahtan beri bebiş muhabbeti dönüyo kıskandım![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbebişi gelenler ya şimdi yazsın ya da sonsuza kadar sussun![]()
herkesin bebişi gelmiş sabahtan beri bebiş muhabbeti dönüyo kıskandım![]()
![]()
yazıııık sana bebiş gelmedimi