bende kazandım omo simgem sayesinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde
ben kazanamadım simgen sayesinde![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde
aa ama kazan demedin ki![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde
demedim mi illa ki demem mi gerekiyo
oy bebiş çok tatlıymış ebru
oy yermm onu yabesiği büyük sanırım yenı doğan bebek koyulur içine biraz daha süslemek lazım onu harika bişi olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy bebiş çok tatlıymış ebru
oy yermm onu yabesiği büyük sanırım yenı doğan bebek koyulur içine biraz daha süslemek lazım onu harika bişi olur
cok buyuk değil canım yeni dogan girmez içine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde
demedim mi illa ki demem mi gerekiyo
tabi bi söyleseydin kazanamıyorum simge banada oynarmısın deseydin kazanırdık