Sütas hedıye gönderımı yapmaya başladımı.sayfalarına yazanları cvplandırmamıslar henuz.ramazan geçeli baya oldu ama gelen giden yok hiç
Ben yaz yarışmasından kazanmıstım eylülde yollanacakmış. Ramazanda kardesim kazanmıstı onun geleli çok oldu
Sütas hedıye gönderımı yapmaya başladımı.sayfalarına yazanları cvplandırmamıslar henuz.ramazan geçeli baya oldu ama gelen giden yok hiç
Ben yaz yarışmasından kazanmıstım eylülde yollanacakmış. Ramazanda kardesim kazanmıstı onun geleli çok oldu
.
İnstagramdan kazanmıştık acaba ondanmı bukadar gecıktı.genelde twitterdan kazananların gelmiş ama intagramda çok şikayet var hala yollanmadı dıye.bende anlamadım valla
evet sütaş gönderim yaptı benim peynir bitmek üzere bence sorun sütaşa
Everyday me den arıyorlar az önce arandım İpana expert ürünü için çekilişe katılmışsınız deneme ürünü kazandınız dediler adres Güncelleme si Yapılıyor
evet sütaş gönderim yaptı benim peynir bitmek üzere bence sorun sütaşa
sordum henuz cevap alamadım öyle bekliyorum geliceginide zannetmiyorum artık ama neyse bakalım
çorbalar yarışıyor yarışmasından kazananları 444 4 050 den adres teyidi için arıyorlar, bilginiz olsun
Az Önce İsmail Dağıtımla "Ülker Kutusu" geldi.Gerçekten çok bonkör davranmışlar.
ülker geldi aras kargo ile kocaeli
ülkerden hediyesi gelenler foto atabilirmisiniz
Everyday me den arıyorlar az önce arandım İpana expert ürünü için çekilişe katılmışsınız deneme ürünü kazandınız dediler adres Güncelleme si Yapılıyor
deneme ürünü gelen var mı?