0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corsair'den kazandığım 220$ değerinde klavye, fare ve kulaklık seti geldi. Sağ olsun firma gümrükteki 246 liralık vergi ve ardiye masraflarını da karşıladı. Aynı yarışmadan bir de 700$ değerinde ekran kartı gelecek fakat onu ayrı kargolamışlar. Firma gene 452 liralık vergi ve ardiye masraflarını da ödemeyi taahhüt etti. Böyle gönlü zengin firmalardan ödül kazanmak çok güzel.
*A** KO** ** diye bir yerden GAYRETTEPE Beşiktaş İstanbul bir şey gelmiş evde yoktum ne olabilir ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikrimühim paketi geldi gördüğüm en çirkin bebek kız mı erkek mi anlamadım ki küçük şişko bişey evet korunmak şartmış bunu görünce daha iyi anladım ) bez rengine bak herkese mi gelecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikrimühim paketi geldi gördüğüm en çirkin bebek kız mı erkek mi anlamadım ki küçük şişko bişey evet korunmak şartmış bunu görünce daha iyi anladım ) bez rengine bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikrimühim paketi geldi gördüğüm en çirkin bebek kız mı erkek mi anlamadım ki küçük şişko bişey evet korunmak şartmış bunu görünce daha iyi anladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikrimühim paketi geldi gördüğüm en çirkin bebek kız mı erkek mi
fikrimühim paketi geldi gördüğüm en çirkin bebek
mıllet mustela dan bişey kazanmışmıydık bız? mustela dan pişik kremı geldı de hıc hatırlamıyorum ben