0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lens solisyonuyla doğadan poşetçay ve bardak geldi nerden geldi hiç bilmiyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni aldığım buzdolabım geldi kazanmışsındır sen onuuuuu iyi günlerde kullan daha iyisi bizim olsun
yeni aldığım buzdolabım geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArtık Pc bile yok uzun süredir kampanyalara tlf. ve faceden Katılmaya çalışıyordum hediyelerden ümidimi kesmişken kapı çalındı ve kızım mavi gözlü biamca geldi anne demezmi şaşırdım ve kargocu kapımdaydı Teşekkürler hergünkampanya forumdaşları Doğuş çay paketi daha doğrusu kesesi geldi kulplu doğuş logolu cam bardak ve 1 pkt bardak poşet siyah çay gönderci kim acabaDoğuş çay
Artık Pc bile yok uzun süredir kampanyalara tlf. ve faceden Katılmaya çalışıyordum hediyelerden ümidimi kesmişken kapı çalındı ve kızım mavi gözlü biamca geldi anne demezmi şaşırdım ve kargocu kapımdaydı Teşekkürler hergünkampanya forumdaşları Doğuş çay paketi daha doğrusu kesesi geldi kulplu doğuş logolu cam bardak ve 1 pkt bardak poşet siyah çay
sürat kargo interglobal den küçük bir paket gelmiş,ne acaba?Halımı bekliyorum dört gözle ama o değilmiş..sanat halı kaç günde gönderecek ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsürat kargo interglobal den küçük bir paket gelmiş,ne acaba?Halımı bekliyorum dört gözle ama o değilmiş..sanat halı kaç günde gönderecek ki?migrosdan 'örümcek adam' filmi geliyor kazandıysanız odur