Gönderen Konu: Shell'den Yılın Çekilişi! 10.000'lerce Kişiye Akaryakıt Hediye!  (Okunma sayısı 1664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
   Kampanya döneminde tüm Club Smart üyesi Shell İstasyonlarından Club Smart Card ve Money Club Kart ile tek seferde 100TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 1 çekiliş hakkı ya da 2 defa tek seferde 50TL ve üzeri Shell Otogaz alışverişine 1 çekiliş hakkı kazanacaktır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

250 adet     1 Depo Akaryakıt
500 adet     100 TL Akaryakıt
1000 adet     50 TL Akaryakıt
2000 adet     25 TL Akaryakıt
25000 adet     5 TL Akaryakıt

Başlama Tarihi:01.04.2011
Bitiş Tarihi:31.05.2011

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Shell’in Hediye Yağmurunda Binlerce Liralık Yakıt Kazananlar Ödüllerini Aldı

Shell Club Smart Card ve Money Club Kart ile 1 Nisan – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Shell & Turcas istasyonlarından akaryakıt veya Shell otogaz alanlar arasında yapılan çekilişte kazananlar belli oldu. Çekilişte başvuran 28 bin 750 Shell müşterisi, toplamda 276 bin 980 TL’lik hediye yakıt kazandı.

Sunduğu ürün ve hizmetlerle müşterisi lehine değer yaratmayı ilke edinen Shell & Turcas, düzenlediği farklı kampanyalarla da kazandırmaya devam ediyor. Sektörlerinin ilk sadakat programlarını oluşturan Shell Club Smart ve Money Club kartları ile ile 1 Nisan – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Shell & Turcas istasyonlarından akaryakıt veya Shell otogaz alanlar arasında yapılan çekilişle, hediye yakıt kazanan şanslı müşteriler belirlendi.

Milli Piyango İdaresi’nin izniyle gerçekleştirilen çekilişte,
- 250 kişi 180 TL değerinde,
- 500 kişi 100 TL değerinde,
- 1000 kişi 50 TL değerinde,
- 2000 kişi 25 TL değerinde,
- 25000 kişi 5 TL değerinde yakıt hediyesine hak kazandı.

Başvuran talihli Shell müşterilerinin yakıt ikramiyeleri, kartlarına yüklendi. Çekilişle ilgili detaylı bilgiler ise Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alıyor

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
beni geçen gün 3 kere shellden aramışlar. shellden akaryakıt almam hiçbir bağlantım yok acaba bir kampanyasınamı katıldım. aradığım zaman burası çağrı merkezi niye aradıklarını bilemeyiz dediler..sizide arayan oldumu acaba