0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir türlü güzel bi şampuan bulamadım saçlarım çabuk yağlanıyor sizin önerebileceğiniz güzel bi şampuan var mı saç dökülmelerine karşıda etkili olursa iyi olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir türlü güzel bi şampuan bulamadım saçlarım çabuk yağlanıyor sizin önerebileceğiniz güzel bi şampuan var mı saç dökülmelerine karşıda etkili olursa iyi olurElidor sarı kullandınmı? Senin sorunlarını bende yaşıyorum bi aydan beri kullanıyorum biraz toparladı saçlarım.
yağlı saç için değilde kepekli saçlara kesin çözüm olacak fiyatı çok uygun olan en güzel şampuan İPEK şampuan bence bir yıl evvel kepek sorunu başlamıştı oldukçada fazlaydı İPEK ten sonra sorun ortadan kalktı 2 aydır kullanıyorum çok memnunum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyağlı saç için değilde kepekli saçlara kesin çözüm olacak fiyatı çok uygun olan en güzel şampuan İPEK şampuan bence bir yıl evvel kepek sorunu başlamıştı oldukçada fazlaydı İPEK ten sonra sorun ortadan kalktı 2 aydır kullanıyorum çok memnunumya bir iki kişiden daha duydum bunu.gerçekten işe yarıyormu ya benim bildiğim en ucuz şampuan ipek