Gönderen Konu: Yağlı Saçlar İçin En İyi Şampuan  (Okunma sayısı 19113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Yağlı Saçlar İçin En İyi Şampuan
« : 19 Mayıs 2011, 10:50:01 »
bir türlü güzel bi şampuan bulamadım saçlarım çabuk yağlanıyor sizin önerebileceğiniz güzel bi şampuan var mı saç dökülmelerine karşıda etkili olursa iyi olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
Ynt: Yağlı Saçlar İçin En İyi Şampuan
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2011, 11:04:14 »
bir türlü güzel bi şampuan bulamadım saçlarım çabuk yağlanıyor sizin önerebileceğiniz güzel bi şampuan var mı saç dökülmelerine karşıda etkili olursa iyi olur

Elidor sarı kullandınmı? Senin sorunlarını bende yaşıyorum bi aydan beri kullanıyorum biraz toparladı saçlarım.
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2011, 11:08:07 »
pantene aqua light kullanıyorum ben de biraz daha iyi..dökülme için daha farklı bir bakım kullanmak lazım  :-\
moustache pig :D

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2011, 11:08:12 »
ben schauma elmalı şampuan aldım yağlanma problemime iyi geldi fakat parfümlü olduğu için bendede astım var nefesim kesiliyor bıraktım şuan defne şampunı aldım

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2011, 11:08:33 »

Elidor sarı kullandınmı? Senin sorunlarını bende yaşıyorum bi aydan beri kullanıyorum biraz toparladı saçlarım.

ya saçlarımı yıkıyorum 1 gün bile dayanmıyor ertesi gün sanki hiç yıkanmamış gibi

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2011, 11:12:44 »
malesef saçlarımızı hergün yıkamak saçlarımızın daha çok yağlanmasına neden oluyor hoş yağlı saçlada bir tuhaf oluyor ama doktora sormuştum ben oda yağlı olan saç değil saç derisi olduğu için saçın yağlanmasına neden olur yapacak birşey yok demişti :P :P

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2011, 11:13:08 »
ya bazı yerlerde bu şampuanı önermişler bilen var mı watsons ta satılıyomuş  DOWN UNDER NATURALS'IN NUDE

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2011, 11:15:40 »
yağlı saç için değilde kepekli saçlara kesin çözüm olacak fiyatı çok uygun olan en güzel şampuan İPEK şampuan bence bir yıl evvel kepek sorunu başlamıştı oldukçada fazlaydı İPEK ten sonra sorun ortadan kalktı 2 aydır kullanıyorum çok memnunum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2011, 11:16:39 »
yağlı saç için değilde kepekli saçlara kesin çözüm olacak fiyatı çok uygun olan en güzel şampuan İPEK şampuan bence bir yıl evvel kepek sorunu başlamıştı oldukçada fazlaydı İPEK ten sonra sorun ortadan kalktı 2 aydır kullanıyorum çok memnunum

ya bir iki kişiden daha duydum bunu.gerçekten işe yarıyormu ya benim bildiğim en ucuz şampuan ipek ;D

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2011, 11:17:36 »

ya bir iki kişiden daha duydum bunu.gerçekten işe yarıyormu ya benim bildiğim en ucuz şampuan ipek ;D

vallahi ben çok memnun kaldım konak gibiydi geçti şimdi ucuz diye gözardı etmeyin  ;) ;)
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿