0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bugün teslim aldım hediyemi havalardayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün teslim aldım hediyemi havalardayım hangi kargo getirdi acaba?
ben de son gün 17:00 ye kadar mail atın diyordu 17:20 de gönderdim inş. kabul ederler yoksa benimkini venüsger aldı galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün teslim aldım hediyemi havalardayım dıle kolay I PHONE 4
maalesef kargo getirmedi ajans illa beni çağırdı elden teslim etmek isteriz diye bende bugün gittim aldım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün teslim aldım hediyemi havalardayım hangi kargo getirdi acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de son gün 17:00 ye kadar mail atın diyordu 17:20 de gönderdim inş. kabul ederler yoksa benimkini venüsger aldı galiba inşallah kabul edilmiştir sizinkide belki başkalarıda göndermemiştir ikinizde alırsınız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün teslim aldım hediyemi havalardayım dıle kolay I PHONE 4evet bi garip hissettim kendimi