0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bende varım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bende varım kedi olalı bir fare tuttun..helal olsun sana..tebrikler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bende varım kedi olalı bir fare tuttun..helal olsun sana..tebrikler... Benim farem varki devrim ya hergün tutuyorum yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bende varım kedi olalı bir fare tuttun..helal olsun sana..tebrikler... Benim farem varki devrim ya hergün tutuyorum yani mecazdan çalsın şarkılar belki o zaman anlarlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bende varım kedi olalı bir fare tuttun..helal olsun sana..tebrikler... Benim farem varki devrim ya hergün tutuyorum yani mecazdan çalsın şarkılar belki o zaman anlarlar... şaka kuzumm e biz buna adres yazmışmıydıkki katıldığımdada bi yazı çıkmıştıda kazandım sanmıştım kıyamadılar demekki sevinci yarım kalmasın dediler herhal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bende varım kedi olalı bir fare tuttun..helal olsun sana..tebrikler... Benim farem varki devrim ya hergün tutuyorum yani mecazdan çalsın şarkılar belki o zaman anlarlar... şaka kuzumm e biz buna adres yazmışmıydıkki katıldığımdada bi yazı çıkmıştıda kazandım sanmıştım kıyamadılar demekki sevinci yarım kalmasın dediler herhal adres vermesek bile mutlaka e-posta bıraktık..hadi gözünaydın..mezuniyetinin ilk hediyesi..