Merhaba,
Blogunuzdaki yazınızda sitenizden bizim sitemize linkler vermiştiniz. İstatistikleri incelediğim zaman neredeyse 1 aylık zaman içinde blogunuzdaki linklere tıklayarak sitemize gelenlerin sadece 5 kişi olduğunu gördüm. İstatistik şu şekilde:
22 nisan 1 kişi
28 nisan 2 kişi
30 nisan 1 kişi
6 mayıs 1 kişi
Ayrıca kazananlar listesinde Ege Bölgesi'nden hiç isim görememek, kazananların İstanbul'da yoğunlaşması, hatta İstanbul'un belirli bölgelerinde yoğunlaşması bize bu kampanyanın hakkıyla düzenlenmediğini göstermektedir. Takipçilerinizin bu işi bir kazanç kapısı haline dönüştürdüğünü düşünüyoruz. Bu nedenle, bu kampanyadan çekiliyoruz.
İyi günler,
ne demek şimdi bu 1 ay Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılda incelemişler valla.üzüldüm adınıza.kötü bir durum olmuş sizin için.adamlar böle böle bi yere geliyolar sanırım cimrilikle.aslında çoğu zengin insanda bu şekilde cimrilikle zengin olmamışmıdır.
şuan ne derece sıkıntılı olduğunuzu tahmin edebiliyorum ama sakin olmaya çalışın elden gelen bişey yok sanırım.
valla emeklerimden geçtim kazananlara üzülüyorum yoksa umrumda olmaz bana battanıye gelmıs gelmemıs Allaha havale ettim emeklerimizi verdik yazık
ayy cnm inanmıyorum valla ne alaka ege bölgesinden kazananın olmaması sanki özelliklemi seçtin yaa ne demek bu hile yapıldı diyo resmen hem seni hem kazananları suçluyor ne biçim firmaymış yaaa bu ne terbiyesizlikk
Nursen ne uzuluyorsun Allah askına? random denılen seyı sen mı buldun alalallalal...! yaptıkları buyuk terbıyesızlık!!!canını asla sıkma olurmu? onlarla ıs yapmazsın olur bıter...kazananlara da acıklama yaparsın guzelım hıc onemlı degıller! ınanmayana da tutar mesajlarını veya maıl attılarsa onu cekersın buraya eklersın olur bıter!! takılma hıc!