Gönderen Konu: Sonuç!  (Okunma sayısı 3460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Sonuç!
« : 18 Mayıs 2011, 00:15:55 »
Evet...geldik işin sonuna...dün geceki hesabıma yine girişle cıldırmıstım ve sonuc...

bugun kısıyı kısının IP adresını buldum...veee tum ınternet baglantılarımı bulan arkadasıma cevırdım herseyı ve o savcılıga verdı...

sıze ısım vermeyeyım zıra buna hıc gerek yok...ama gırdıgı yer ev baglantısı ve Antalya-Merkez...ıkı kez chrome la denemıs ıkı kez Opera yla....

hayatımda kımsenın canını yakmadım...yakmam...ama eger canın cıksın modunda devam edılıyorsa gunah benden gıder...

bu işte böyle bıttı bakalım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı heysemh

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Sonuç!
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2011, 00:34:26 »
şifreni nasıl öğrenmiş ki ?

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2011, 00:42:50 »
bilişim suçlarına giriyor ve kişi hürriyetine ve özeliyetine tacizden suç duyurusunda bulunabilirsin..garanti kanıtlar lazım yalnız..geçmiş olsun..iş çığırından umarım çıkmaz !
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2011, 01:21:36 »
bende de oldu bir iki kere biri türkiye kayseri den biri de almanya bremen den bende buldum herşeyini gerci savcılıga falan vermedim ama devam etseydi bende verirdim adresine kadar buldum bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2011, 02:43:01 »
Size nacizane bir iki tavsiyem olucak kendiminde başına geldiğinden ve de mesleğimde hukuk olduğu için: Eğer çalınan hesap Facebook hesabı ise hukuken ip bulmak kişiyi bulmak zor çünkü mahkemelerimiz ile Facebook araasında bir tür sorun var Facebook üye bilgilerini pek vermeyi sevmiyor. Ancak hotmail gibi bir mail hesabınız çalındıysa o zaman 1 ayda sonuç alabilirsiniz tek yapmnız gerekn Cumhuriyet Savcılığına gidip Bilşim Suçlarında bir dilekçe yazıp savcı ile görüşmek. İnanın hiç değilse İstanbulu ilinde diyebilirm ki çok ilgileniyorlar. Peşlerini bırakmayın yapılan şey sizin kişilik haklarınıza saldırıdır. Size ait olan bilgilerin çalınmaya çalışılmasıdır.

Facebook ile ilgili size tavisyem mutlaka cep telefonunuzu Facebook ile doğrulyın- onaylayın bu gibi duurmlarda Facebook a mal attığınızda size o telefona sms göndererek yardımcı oluyorlar. Ve Facebok yetkililerine mail atın ciddiye alıyor ve okuyorlar önemli olan düzgün ve anlaşılır bir İngilizce ile derdiniz anlatmanız.

Forumda okudukça Facbook- Hotmail olaylarını şaşırıp kalıyorum 2 kuruşluk şeyler için insanlar suç işliyorlar farkında değiller haberleri yok herade siz şikayetçi olduğunuz anda ip ve mac adresler bulunup bilgisayarları ellerinde alınıp incelenek ve savcı karşısında  ifade vericekler. Bu arada sizin bulduğunuz ipler savcılığı bağlamaz onlar szin çalınan Hotmail hesabınızla alakalı Hotmailin Türkiyedeki yetkililerine istekte bulunup o maile en son kim girmiş diye bütün ipleri inceleyip özel olrak ip ve mac adresi buluyor. Yoksa ip adresi bulmak o kadar kolay olsa 1 ay beklemeye gerk kalmaz.

Birde hesap kapattıranlar var onlar daha rezil bir durumda o kadar zavallılar ki rekabeti kaldıramıyıp hesabınızı kapattırıyorlar. Bu gibi rekabetli yarışmalarda en güzeli rakipleri Fcebookda engellemk sizi görmelerine engel olmak yoksa birde hesabı geri açmakla uğraşmak var. Size tekrardan çok geçmiş olsun.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2011, 07:40:16 »
sağolasın poseidon

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2011, 12:59:03 »
Teşekkürler bir şey değil ki  yaptığımı bildiğimiz paylşamak . Bir arkadaş özel mesaj ile soru sormuş özel mesaj atmaya hakkım şu an olmadığı için burdan cevapliyim - Eğer Facebook da size hakaret eden biri varsa onu ne yapın edin Msn ve Hotmail e çekmeye çalışın mutlaka . Sen msni ver ordan konuşalım diyin ve o adresi aldığınız an gidp savcılığa başvuru yapın savcılık sizden bir iki gün msn üzerinden o kişi ile konuşup oyalamanızı isteyebilir tespit için savcının istemi doğrutusunda hareket edersiniz. Mutlaka ama mutlaka o hakaret eden kişiyi hotmail - msn  e çekin.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2011, 12:59:37 »
GEÇMİŞ OLSUN...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2011, 13:02:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Size nacizane bir iki tavsiyem olucak kendiminde başına geldiğinden ve de mesleğimde hukuk olduğu için: Eğer çalınan hesap Facebook hesabı ise hukuken ip bulmak kişiyi bulmak zor çünkü mahkemelerimiz ile Facebook araasında bir tür sorun var Facebook üye bilgilerini pek vermeyi sevmiyor. Ancak hotmail gibi bir mail hesabınız çalındıysa o zaman 1 ayda sonuç alabilirsiniz tek yapmnız gerekn Cumhuriyet Savcılığına gidip Bilşim Suçlarında bir dilekçe yazıp savcı ile görüşmek. İnanın hiç değilse İstanbulu ilinde diyebilirm ki çok ilgileniyorlar. Peşlerini bırakmayın yapılan şey sizin kişilik haklarınıza saldırıdır. Size ait olan bilgilerin çalınmaya çalışılmasıdır.

Facebook ile ilgili size tavisyem mutlaka cep telefonunuzu Facebook ile doğrulyın- onaylayın bu gibi duurmlarda Facebook a mal attığınızda size o telefona sms göndererek yardımcı oluyorlar. Ve Facebok yetkililerine mail atın ciddiye alıyor ve okuyorlar önemli olan düzgün ve anlaşılır bir İngilizce ile derdiniz anlatmanız.

Forumda okudukça Facbook- Hotmail olaylarını şaşırıp kalıyorum 2 kuruşluk şeyler için insanlar suç işliyorlar farkında değiller haberleri yok herade siz şikayetçi olduğunuz anda ip ve mac adresler bulunup bilgisayarları ellerinde alınıp incelenek ve savcı karşısında  ifade vericekler. Bu arada sizin bulduğunuz ipler savcılığı bağlamaz onlar szin çalınan Hotmail hesabınızla alakalı Hotmailin Türkiyedeki yetkililerine istekte bulunup o maile en son kim girmiş diye bütün ipleri inceleyip özel olrak ip ve mac adresi buluyor. Yoksa ip adresi bulmak o kadar kolay olsa 1 ay beklemeye gerk kalmaz.

Birde hesap kapattıranlar var onlar daha rezil bir durumda o kadar zavallılar ki rekabeti kaldıramıyıp hesabınızı kapattırıyorlar. Bu gibi rekabetli yarışmalarda en güzeli rakipleri Fcebookda engellemk sizi görmelerine engel olmak yoksa birde hesabı geri açmakla uğraşmak var. Size tekrardan çok geçmiş olsun.

bılgıler ıcın sonsuz tesekkurler ellerınıze saglık...

bana yardımcı olan arkadasım cok onemlı bır bankanın Web ıslerı muduru...ısım veremıyorum cunku ısmını vermek yasak ondan dolayı soyleyemedım...

o buldu ve gmaıl adresımle de baya ugrasmıs...ısım buldu,saat buldu,IP buldu herseyını buldu...savcılıga da kendı ısmıyle verdı...

ınsanlar bosa yapıyor bunları...ortaya cıkmayacagını dusunuyorlar herhlade...oysa SKY TURK ve HaberTURK gecen hafta ıkı program yaptılar bılısım sucları dıye...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2011, 13:08:54 »
Benim hesabımada ankaradan girilmşti.
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa