MAGNETO’nun mutant olmadan önceki ismi nedir?
A)Charles Xavier B)Erik Lensherr C)Darwin
Sorunun cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine iletip, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkindeki takip formunu doldurarak sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin"X-Men Birinci Sınıf/X-Men First Class" Yarışması Katılım Koşulları
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tam ekliyordum

sen eklemişsin

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Bu da kuralların linki
Cevap: B)Erik Lensherr
Magneto / Erik Magnus Lehnsherr .. Doğru cevap senin yazdığın bro..
ben yanlış cevabı gönderdim o zaman:(
ben yanlış cevabı gönderdim o zaman:(
hatta yarışma sırasında birileri cevabı facebook duvarına yazdığından çok tartışıldı ve bu kişi elendi..düşürücü bir soruydu..sağlık olsun...
"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" filmi için düzenlenen yarışmamızda "Erik Lehnsherr" doğru cevabı vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.
Caner Öz/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus Kipa Balçova - İzmir
Dilek Demirci/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus Capacity - İstanbul
Nergis Karaaslan/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus M1 Merkez - Adana
Ayaz Karaaslan/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus M1 Merkez - Adana
Yusuf Akdag/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus Nautilus - İstanbul
Sevim Uysal/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" tshirt Cinebonus Forum - Mersin
Selma Onart/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" Cinebonus Kipa Balçova - İzmir
Emrah Bilgin/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" Cinebonus Kipa Balçova - İzmir
Derya Ağaoğlu/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" Cinebonus Nautilus - İstanbul
Necmettin Işıkdağ/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" Cinebonus Bilkent - Ankara
Emre Delioğlu/"X-Men: Birinci Sınıf/X-Men: First Class" Cinebonus Capacity - İstanbul
tebrikler devrim ve ailesi

ve diger arkadaslar