Kıvanç Tatlıtuğ’un Beren Saat ile birlikte seslendirdiği animasyon filmin adı nedir? Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye gönderen 9., 19., 49., 99. ve 200. üyemiz Burger King'den King Chicken Menü kazanıyor!
tabiiki toy story 3 oyuncak hikayesi
Teşekkür ederim bende katıldım
Oyuncak Hikayesi 3 (Toy Story 3) doğru cevabını mail adresimize göndererek Burger King’den King Chicken Menü kazanan üyelerimiz Elvan Yeşilbaş, Ayça Kangal, Kadir Aydemir, Ayşegül Zafer ve Atahan Erakgun'u kutlarız.

Kazandığınız Burger King menü çekini size ulaştırabilmemiz için lütfen adres ve cep telefonunuzu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ye göndermeyi unutmayın
ne yani kaçırdık mı kampanyayı yoksa hergün mü olacak
David Beckham’ın eşi olan eski Spice Girls üyesinin adı nedir? Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye gönderen 3., 13., 53., 133. ve 203. üyemiz Burger King'den Cheeseburger Menü kazanıyor!
cevap : victoria beckham
Victoria Beckham doğru cevabını mail adresimize göndererek Burger King’den Cheeseburger Menü kazanan üyelerimiz Melike Gülbayrak, Şefikanur Çöken, Şeyma Çetinkaya, Yarkın Ergin ve Öznur Tiryaki'yi kutlarız.

Kazandığınız Burger King menü çekini size ulaştırabilmemiz için lütfen adres ve cep telefonunuzu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ye göndermeyi unutmayın
ben kazandım bugün sonundaa