Gönderen Konu: TresanOnline'dan Re-Gen Oil Hediye (16-31 Mayıs)  (Okunma sayısı 2193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
TresanOnline'dan Re-Gen Oil Hediye (16-31 Mayıs)
« : 16 Mayıs 2011, 09:39:31 »

Fulser Ecza San.’nin İngiltere’den ithal ettigi dunyaca unlu catlak ve yara giderici Re-Gen Oil artık Turkiye’de.
10 Mayıs tarihinden itibaren Eczaneler ve Parfümeriler’de yerini alan Re-Gen Oil i 5 sanslı takipcimize hediye ediyoruz
Aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor;

Üyelik işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  adreserine üye olarak üye adını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail ile göndermek

Facebook üyelik işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin profillerini takibe alarak kendi twitter adresinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail ile göndermek

Twitter paylaşım işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linklerini twitter'da paylaşarak paylaşımın yapıldığı profil linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail ile göndermek

Son başvuru tarihi: 31 Mayıs 2011
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2011, 15:28:01 Gönderen: admin »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
Ynt: TresanOnline'dan Re-Gen Oil Hediye (16-31 Mayıs)
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2011, 12:38:44 »
re-gen'in facebook ve twitter linklerini goremedim paylasirsaniz sevinirim

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2011, 15:04:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

aynen ama bişeyide anlamadım "Re-Gen Türkiye ve Tresanonline.com facebook sayfalarını beğenerek sayfaların beğenildiği profil linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail ile göndermek" sayfaların beğenildiği prfil linki demek ne demek ya. birde twitter linkleri de eklenirse daha sağlıklı olur
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2011, 15:06:46 Gönderen: oyaylali »
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2011, 15:25:39 »
linkler eklenmiştir.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2011, 15:27:43 »

aynen ama bişeyide anlamadım "Re-Gen Türkiye ve Tresanonline.com facebook sayfalarını beğenerek sayfaların beğenildiği profil linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail ile göndermek" sayfaların beğenildiği prfil linki demek ne demek ya. birde twitter linkleri de eklenirse daha sağlıklı olur
yani profil linkinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adınız