Gönderen Konu: Colin's 75 TL'ye Dünyanın Yedi Harikası'nı gezdiriyor.  (Okunma sayısı 2713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı snejanka

• Acemi Kampanyacı
  • **
Kampanyalarıyla Her Zaman Adından Söz Ettiren Colin's, Bu Kez Müşterilerini Dünyanın Yedi Yeni Harikasını Keşfe Çağırıyor.

Sezon trendlerini yakından takip eden koleksiyonlarıyla gençlerin sevilen markalarından biri olan Colin's, yeni kampanyasıyla seyahat tutkunlarına unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. 15 Mayıs ile 19 Haziran tarihleri arasında, tüm Colin's mağazalarında uygulanacak kampanyayla 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes çekilişe katılma şansı kazanıyor.

19 Haziran 2011'de sonlanacak olan kampanyanın ardından Milli Piyango İdaresi'nin yapacağı çekilişle belirlenecek yedi çift, "Dünyanın 7 Yeni Harikası'nda" eğlenceli bir tatil kazanacak.
7 çift, 7 ülke, 7 yeni dünya harikası…

Bir ay boyunca devam edecek olan Colin's'in fırsat kampanyası kapsamında, 75 TL'lik alışveriş yapan herkese Colin's'in Facebook sayfası üzerinden çekilişe katılabilecekleri bir kart veriliyor. Çekilişi kazanan yedi şanslı çiftten her biri, yedi muhteşem ülkeden birini keşfetmeye gidiyor.
Çekilişi kazanacak olan talihlilerin görmeye hak kazanacakları yedi yeni dünya harikası arasında; Çin Seddi (Çin Halk Cumhuriyeti), Kolezyum (Roma), Kurtarıcı İsa (Brezilya), Machu Picchu (Peru), Petra (Ürdün), Tac Mahal (Hindistan) ve Chichen Itza (Meksika) bulunuyor.

15 Mayıs – 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyaya katılın, siz de Colin's'le beraber yeni keşiflere yelken açın!
Kampanyayla ilgili daha detaylı bilgiye Colin's web sitesinden (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) veya Colin's'in Facebook (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) sayfasından ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Colin's 75 TL'ye Dünyanın Yedi Harikası'nı gezdiriyor.
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2011, 21:56:22 »
Ben de 7 sini birden gezeceğini sandım yalnız birine gönderiyorlarmış.

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2011, 20:18:59 »
Ben birine de razıyım :)

Çevrimdışı gersoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2011, 11:04:03 »
işten eve evden işe giden bir tip olarak söylüyorum.Beni bu şehirden başka nereye götürürlerse götürsünler benim için tatildir.Allahtan dünyanın yedi harikasından biri İstanbul'da değil.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2011, 17:19:31 »
Chichen Itza (Meksika) tercih edeceğim olurdu :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2011, 00:21:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben de 7 sini birden gezeceğini sandım yalnız birine gönderiyorlarmış.

Bu turlar kişi başı ortalama 2500-3000 TL değerinde 7-8-9 günlük turlar olması lazım. 7sine gittiğinde 7 hafta tatil yapman demek ve  pek çalışanlar işyerlerinden o tatil zamanını koparamaz sanıyorum. Çok iyi firmalar hariç 1 ay izin yok zaten hep iki hafta. 10seneyi doldurduğunda anca 1 ay izin var. Birden 3,5 yıllık izinini kullanman gerekecektir  ;)
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2011, 12:37:08 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2011, 10:10:11 »
Collins giymiyorum , ama hediyesi gerçekten harika. Yinede 75 liramı riske atmakda işime gelmiyor..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2011, 18:35:15 »
Collins giymiyorum , ama hediyesi gerçekten harika. Yinede 75 liramı riske atmakda işime gelmiyor..

3000 tl değerindeki bir tur için değer ama :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2011, 12:39:39 »

Ben peruya gitmek istiyorum çünkü orada 4-5 arkadaşım var.  ;D Gerçi turu bırakıp da onları görmeye gitmek de abes olur :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2011, 23:49:43 »
Colin's;Yeni Yedi Harika kampanyamız sona ermiştir. Kazanan talihliler 28.06.2011 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında, web sitemizde ve buradan duyurulacaktır. Teşekkür ederiz.