Gönderen Konu: dayımı çok özledim  (Okunma sayısı 2811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
dayımı çok özledim
« : 15 Mayıs 2011, 14:56:58 »
23 Nisan da dayımın ölüm yıldönümüydü...mezarına da gittim...çok ağladım...az önce televizyonda gördüm dayımı...eski milletvekilleri tanıtımını gösteriyordu...lütfen yanlış anlasılmasın böbürlenmek aaa dayısı milletvekiliymiş denilmesini istemem gerçekten başka nasıl anımsadın denmesin diye yazdım,hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum....başka türlü anlatamıyorum...seçim vakitleri yaklasırken eski milletvekillerini gösteriyor kanal...Ankara 2.bölge 2004 ü gösterdi...dayımı gösterdi mavişimi...anlattı herşeyi...gözlerim boşaldı...sanırım bu acı hiç dinmeyecek...paylaşmak istedim...kusura bakmayın...arkadaşlarıma anlatcaktım açmadılar...özür dilerim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
Ynt: dayımı çok özledim
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2011, 15:13:09 »
allah rahmet eylesin  :'(

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2011, 15:25:53 »
benimde amcam belediyebaşkanı adayıydı ve öldüğünde  yerel gazetelerde hep bu başlıkla anılmıştı belediye başkanı adayı ..... öldü :( hala o resimleri ve haber sayfalarını resim albümümüzde saklarız...anlatmamın sebebi gerçektende o karışık duygunuzu ifade edemeyişinizi anladığım için...zaten bildiğiniz bir şeyi gazete veya tvden tekrar görmek ve o kişinin sanki siz bilmiyormuşsunuz gibi tekrar tekrar ne kadar iyiydi denmesi insana gurur versede daha çok üzmesi....söyleye bileceğim tek şey Allah sabır versin mekanı cennet olsun :(
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2011, 15:39:44 »
allah nur içinde yatırsın.mekanı cennit olsun.ne yazıkki sevdiklerini acısı yıllar geçsede insanın içini yakıyo.allah sabır versin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2011, 15:42:29 »
hüzünlü bir bekleyiş ve hayal kırıklıkları..sıkma canını bilmeni istediğim bir şeyler var..o senin üzülmeni hiç istemezdi..onu hep güzel hatırla..Ceylinden inş. geçmiştir..Mekanı cennet bahçeleri olsun... :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2011, 15:47:37 »
allah nur içinde yatırsın bütün ölülerimizi sevilenler hiç unutulmaz hep biryerden çıkıp gelecekmiş gibi gelir bende 6 ay arayla 2 büyük acı yaşadım 1 yıl oldu ama hala kabullenemiyorum ama hayatın gerçekleri maalesef
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2011, 00:15:33 »
hepınıze cok tesekkur ederım...dun gormemısım baslıgı hayret ettım kendıme...

hayat sızı bır yerlere goturuyor...arkanıza baktıgınızda ıse yaralarınızın ne kadar cok oldugunu goruyorsunuz...

cok sevdıgım tanıdık bır sıyasetcı var ısım vermek asla ıstemem: o dayın bır melektı,Allah onu emın ol bızden cok sevdı demıstı...

Rabbıme dua edıyorum: Allah'ım zamansız ölum verme;bır de en onemlısı hayırlı ölum ver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2011, 01:08:21 »
dünü unuttuk say sen Kübra..Ayrılıklar zamansız gelir , bilemezsin..Bu yüzden hayırlısını dilemek lazım..Herkes için mutlak istediğim hayal ettikleri bir kaderde olmaları... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...