0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün 2. haftanın sonuçları açıklanacak inşallah elimiz boş dönmeyiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 2. haftanın sonuçları açıklanacak inşallah elimiz boş dönmeyizİnşallah çok istiyorum bunu ütümden memnun değilim bebek düşünüyoruz ekstra masrafa da girmek istemiyorum İnşallah ihtiyacı olanlar kazanır
2.haftanın kazananları Abdullah AkmanCeyhun MahmutoğluFadime ManMustafa TürkÖznur DeryaReyhan CanSerpil SumerSuna VarolYine yokum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2.haftanın kazananları Abdullah AkmanCeyhun MahmutoğluFadime ManMustafa TürkÖznur DeryaReyhan CanSerpil SumerSuna VarolYine yokum bende yokum kazanam şaşardım zaten yarışma devam ediyormu arkadaşlar birde devam ediyorsa yeni resim çekip öyle mi katılıyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2.haftanın kazananları Abdullah AkmanCeyhun MahmutoğluFadime ManMustafa TürkÖznur DeryaReyhan CanSerpil SumerSuna VarolYine yokum bende yokum kazanam şaşardım zaten yarışma devam ediyormu arkadaşlar birde devam ediyorsa yeni resim çekip öyle mi katılıyoruz Devam ediyor canım tekrar resim yüklemene gerek yok aynı resimle çekilişe dahil oluyoruz
tebriklerfadime man ı gorunce aklıma mukoo geldi ama değildir herhalde