arkadaşlar şöyle bir mail aldım
Merhaba,
Önceki konuşmamıza göre toplam 11 adet hediyeyi size gönderecektik ancak bu ürünleri sizin kazananlara gönderirken kişilerin ödeyeceği kargo ücreti yüksek olacaktır.
Dilerseniz kazananların adres bilgilerini bize gönderirseniz kişilere karşı ödemeli olarak (kargo ücretini alıcılar ödeyecektir) gönderebiliriz. Bu durumda Narpost firması ile 3,00TL kargo ödeyeceklerdir.
Bilgi verirseniz kargonuz ona göre çıkacaktır.
ne dersiniz kabul ediyormusunuz arkadaşlar ona göre bilgilerinizi göndericem bence daha makul geldi bu yinede siz bilirsiniz cevabınızı bekliyorum
ama kimin ne kazandıgı belli deilki kime ne gönderceklerse bi resmini bari görelim ona göre karar verelim iyi düşünülmüş mantıklı 3 tl daha cazip ama ne gelceginide bilsek daha iyi olur
valla canım haklısın ama bır sey soylemedıler sitediki ürünlerimizden diyorlar bende bilmiyorum yani istemeyen varsa hakkını devredelim isteyen birine bir an önce sonuçlansın derım
Kazananlar kimler acaba.face yok
canım maill atmıstım hepsıne ama daha donmeyenlerde var
kazananlar
1-) özlemin güncesi
2-) asyahan
3-) belkishem
4-) damla
5-) drbaltrak
6-) mehmetserkan
7-) saniye
8-) nilgün
9-) sedef ölmez
10-) sevim
direk bizde kendilerine mail atıp sorsak olurmu acaba ne gönderceklerini bilsem bana
direk bizde kendilerine mail atıp sorsak olurmu acaba ne gönderceklerini bilsem bana
tamam canım sor bi o zaman sende Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin