0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne reklamı bu?ne mesaj veriyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne reklamı bu?ne mesaj veriyor?fairy bulaşık deterjanı reklamı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne reklamı bu?ne mesaj veriyor?fairy bulaşık deterjanı reklamı.. televızyonla aram olmadıgı ıcın bılmıyorum tesekkurler cevap ıcın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne reklamı bu?ne mesaj veriyor?fairy bulaşık deterjanı reklamı.. televızyonla aram olmadıgı ıcın bılmıyorum tesekkurler cevap ıcın...kızlara yemek yedirebilmek için reklamları açıyorum... şuanda tv de ne reklamı var bana sorun )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne reklamı bu?ne mesaj veriyor?fairy bulaşık deterjanı reklamı.. televızyonla aram olmadıgı ıcın bılmıyorum tesekkurler cevap ıcın...kızlara yemek yedirebilmek için reklamları açıyorum... şuanda tv de ne reklamı var bana sorun )oy kıyamam...bende kuzenım var 4 yasında ona bakarken ögrendım tvdekı reklamları...o da oyle yemek fılan yok...sankı gören dıyecek nerde kaldı bu cocuk...neler cekıyoruz ah ah...en cok da Kıvanc ı sevıyor...kız 4 yasında basladı...
Sizce bu reklamın vermek istediği mesaj nedir?Ne yazabiliriz ki nedense aklıma bir şey gelmiyor bugün..