ellerim ve ayakkalarım yaz kış aşırı derecede terliyor. Hiperhidrosis diye geçiyor sanırım bunun adı. Ve gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşıyor bazen. Bunun gibi rahatsızlığı olan ve bi çözüm yöntemi olan varmı aranızda acaba? 
ben yaşıyorum

yağlı bir cilde sahipseniz olaibliyor bu sorun. aslında bu troid bezlerinizi ter yolunuzun düzgün çalıştığına bir işaret :=) çok büyük bir sorun değil aslında
Örnek bir resim benimki de aynen bu şekilde şakır şakır su akıyo elimden.
erkek ama kız eli gibi

parmakları yamukca biraz erkek yani
Örnek bir resim benimki de aynen bu şekilde şakır şakır su akıyo elimden.

Allah kolaylık versin gerçekten sıkıntılı bir durum.
Dr git istersen arkadaşım.
erkek eli sanırım
doktora gittim fakat bi iyontoferez diye bi tedavi varmış.Elleri ayakları suya sokuyorsun akım veriyorlar haftada 1 yapılıyomuş. Ama devamlı yapmak lazım geçici yani. Bi krem verdi terkur diye onu alıcam daha önce tam kullanamamıştım. Şimdi kullanayım diyorum.
ellerim ve ayakkalarım yaz kış aşırı derecede terliyor. Hiperhidrosis diye geçiyor sanırım bunun adı. Ve gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşıyor bazen. Bunun gibi rahatsızlığı olan ve bi çözüm yöntemi olan varmı aranızda acaba? 
Arkadasımda da el ayak terlemesı mevcuttu.Kremler falan hiç bir işe yaramadı.Amelıyat oldu koltuk altından yapılan bir işlem ter bezlerini tıkıyorlar .El yerlemesi gectı hiç bir sorun yok fakat daha önce doktoru uyarmıştı el terlemesını engellediğimiz için sırtın terleyebılır dıye sırtında hafif terleme mevcut.