Gönderen Konu: Electro World yılın en çılgın olayını başlatıyor!  (Okunma sayısı 77632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Electro World yılın en çılgın olayını başlatıyor!
« Yanıtla #870 : 17 Mayıs 2011, 11:20:18 »
Media markt'ı tavsiye etmem.tamir görmüş  ufak deforme olmuş malları sattıklarını duydum internette biraz araştırırsanız karşınıza çıkar.o yüzden ucuz oluyormuş.sorun çıkarsa başınız ağrır kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #871 : 17 Mayıs 2011, 11:20:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çok sinir oldummm. Devamlı istanbul istanbull bu ne yaaa taşısınlar burdakii şubelerini   gitmiyorum elctroworlde falan  >:(
bende zor gıderım...cocuk atıp tutuyor benım ıcın facebook ta admınlerde tık yok..Konya olayını döktuk ortaya hemen banlandık...! durun daha...Sıkayet Var ne dıyecek bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #872 : 17 Mayıs 2011, 11:23:40 »
Satürn Medimarkt  bimeks Gold Bilgisayar Teknosa hızlıal Ereyon Seçenek Çok elektro world zaten taksit yapmıyor kartlara world maksimum diyor öbürleri vade farkı koyuyor yada peşin hafta sonu sormuştum bir daha gitmem satürn varken  ;)

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #873 : 17 Mayıs 2011, 11:26:11 »
Media markt'ı tavsiye etmem.tamir görmüş  ufak deforme olmuş malları sattıklarını duydum internette biraz araştırırsanız karşınıza çıkar.o yüzden ucuz oluyormuş.sorun çıkarsa başınız ağrır kesinlikle tavsiye etmiyorum...

boş boş konuşmayalım lütfen, defalarca alışveriş yaptım mediamarkttan böyle durumla karşılaşmadım

hani sırf 1-2 yorum gördüğünüz için böyle saçma bir karalama yapamazsınız hiçbir marka hakkında

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #874 : 17 Mayıs 2011, 11:27:50 »
tebrikler bio ve venüs....eşimde fenerbahçede verilen playstatıon ı 5 dak. farkla kaçırdı.hep bizim evin yakınlarıydaydı. ama ist . giden çok oluyo...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #875 : 17 Mayıs 2011, 11:33:12 »
Satürn Medimarkt  bimeks Gold Bilgisayar Teknosa hızlıal Ereyon Seçenek Çok elektro world zaten taksit yapmıyor kartlara world maksimum diyor öbürleri vade farkı koyuyor yada peşin hafta sonu sormuştum bir daha gitmem satürn varken  ;)
Saturn Ankara'da yok demı Marlboro? keske olsa...Medıa Markt bana cok uzak...Teknosa dan ben cok mennunum ama cok pahalı satıyor...E BAY var buralarda yakınım onunda secenegı az oluyor ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #876 : 17 Mayıs 2011, 11:37:02 »
hayır yok satürn benden ucuzunu bul farkın iki katını sana veriyim diyor mesela elektro world hafta sonu gezerken yazmışlar teşhir mallarında inanılmaz indirim  ;)

Demirören İstiklal / Beyoğlu
Forum İstanbul / Bayrampaşa
 Marmara Forum / Bakırköy 

satürn türkiye mağzaları web sitesi fiyatları görmek isteyenler broşürlere bakabilir

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #877 : 17 Mayıs 2011, 11:40:09 »

boş boş konuşmayalım lütfen, defalarca alışveriş yaptım mediamarkttan böyle durumla karşılaşmadım

hani sırf 1-2 yorum gördüğünüz için böyle saçma bir karalama yapamazsınız hiçbir marka hakkında
siz karşılaşmayınca kimse karşılaşmayacaktır o zaman herkes alsın arkadaşlar o zaman ne diyeyim...

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #878 : 17 Mayıs 2011, 11:41:49 »

siz karşılaşmayınca kimse karşılaşmayacaktır o zaman herkes alsın arkadaşlar o zaman ne diyeyim...
:) ha şöyle karalama yapma yeter

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #879 : 17 Mayıs 2011, 11:42:54 »
media markt ben çok alışveriş yaptım öle diyorsunuzda sonuçta garantili ürün 7 gün içinde birebir değiştiriyorlar hakkınız var madem öyle bir sorun var fişiyle değiştirirsiniz ben web cam aldım yakın zamanda cd si çıkmadı olabilir dedi kadında hemen getirin yenisini verelim yada hediye çeki verelim aynı tutarsa başka bir ürün alın dedi darty de öle mesela adamlar ne senin paranla zengin olur yada fakirleşir boş muhabbet  ;)